reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:dry:K_asia ale wleciałaś jak przeciąg, zrobiłaś zamieszanie i już Cię nie ma.....;-)

Kasiu2005 więc czekam dalej, no ale ta otwarta szyjka mnie zastanawia.....:sorry2:

reklama
K_asiu, gratulacje i wspzniałych kolejnych miesiecy, już bliżej niż dalej :tak::-D;-)
Ewcia, to rozumiem,że mąż w domku :tak:

przyjemnej nocki :tak:

Witajcie staraczki!
ja wlasnie po usg polowkowym i w koncu wiem ze bedzie synek:-)
czyli tak jak chcielismy
pozdrawiam Was goraco i trzymam mocno kciuki :-)

ps. przeczucie od poczatku mialam ze bedzie chlop ;-)

K_asiu,wielgachne gratulacje, macie synka,tak jak chcieliście..a swoją drogą..to trzeci chłopaczek z tego wąteczku..czas na jakieś babeczki,nie??

K_asia to świetna wiadomość,że macie upragnionego synusia!:-)Gratuluję!:tak:

Kasia2005 no dziewczynka wreszcie, by się przydała na tym wątku to fakt. Ciekawe kogo ja pod serduchem noszę,w sierpniu się chyba już dowiem.;-)

Hej dziewczynki
dzieki za wszystkie dobre slowa:)
chlopczyk zrobil sie pewnie troszke dzieki fartowi i moze troszke dzieki ksiazce chlopiec czy dziewczynka sama nie wiem
ale jakby byla dziewczynka tez bylibysmy szczesliwi
choc dzieciak tak szaleje ze dziewucha to by byla niezla ;-)
trzymajcie sie cieplo ja walcze dzis z katarem wrrr ale mnie dopadlo przez ta pogode

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    16,7 KB · Wyświetleń: 55
hej wam
jarzebino no dokladnie maz w doma trzeba sie zajac,,

kasiu suoer maluszek
beciu jak tam
medio a co u ciebie

Cześć

Kasiu super dzidzia- moje gratulacje.

Medio, Kasiu, Dorotko, Ewciu, Asus , Jarzębinko- miłego dnia.

U mnie lipa- @ rano zaatakowała. Ale spoko w lipcu chyba jadę do męża na miesiąc. Po @ idę do gina na przegląd i zrobić wszystkie badanka......;-) Wkońcu się uda.

Miłego dnia laski.....;-)

Beciu ja chyba tez mus do gina sie wybrac,,moze jakos niedlugo,,,boo bylam rok temu w sieprniu,,not o czas najwyzszy obadac,,czy wsyzsok oki jest ze mna,,,

buziakiii

Ewcia mamy mężów kilka razy w roku przy sobie- czyli łapiemy się średnio na 3-4 cykle w roku starankowe, to jeszcze mamy problem z zajściem w ciąże i gdzie tu sprawiedliwość.

reklama
K_asia gratuluje synka. Piękne zdjęcie. Jak ładnie buźkę mu widać :-)
Miłego dzionka babeczki. ja dzisiaj znowu niania będę ;-)

Do góry