reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkich w niedzielny poranek. U mnie dziś o 4.00 temperatura 36.7 no ale od wczoraj boli mnie gardło i to pewnie od tego:-( Udanego miłego dnia :tak::-)

reklama
hej wam
beciu juz jestem,,tlyko maz rano pojechal iw eisz,,msuialam sie nacieszyc nim na zaske,,chociaz tak nie wychodiz,,,no i poprzytulac sie,,popakowac go,,i takie tam,,
Juz sama wiec z BB..

Dorka jak dizsiaj sie czujesz??

pozdro

Cześć laski

Ewciu fajnie że jesteś....;-)

Asus wracaj szybko do zdrowia.

Dorota śpisz?????

Kasiu2005 a ty gdzie?????

Medio?????

Hej laseczki :-D
Dzisiaj tez dziwnie sie czuję. Chyba mi cosik wczoraj zaszkodziło :baffled:. I boli mnie kręgosłup miedzy łopatkami :dry:

reklama
Dorotko no dziwna spr z tą temp.

Ewciu ale śliczne zdjęcie małego.....;-) Blondi jestes powiadasz.....nono.....;-)

Do góry