reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was w niedzielny poranek....teoretycznie dzisiaj miałam testować bo pierwszy dzień cyklu ...ale brzuch mnie tak boli , że chyba sobie odpuszcze ...:-(i poczekam ...
Życze wam miłego dnia

Jarzebinko trzymam kciuki za twoje testowanie...

Beatko dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki nadal ;-);-);-)

reklama
Anuffi a jak tempunia?
Kinga jak się czujecie, pozdrawiaski:)
Beatko a Twój mąż będzie z wami na święta?

Witam niedzielnie:-)

Medio, czuje sie dobrze, nawet bardzo dobrze! Wczoraj rano mialam tylko chwile slabosci ale mysle, ze powodem bylo zbyt szybkie wstanie z lozka, tym bardziej, ze ja niskocisnieniowiec jestem. A potem mialam ogromna ochote na sledzika, chodzi za mna do teraz. W sklepie nie bylo takiego jakiego chcialam i maz stwierdzil, ze chyba musi mnie do jakies polskiej knajpy zabrac, zebym zaspokoila swoja zachcianke:-)

Anuffi nie wiem jak Ty ale ja taką tempke miałam tylko w ciąży(jak nie byłam chora oczywiście), nie masz jakigoś teściorka pod ręką. Jest naprawdę baaardzo obiecująca:)
Kinga12 super,że się dobrze czujesz,oby tak przez całą ciążę!

Witam!
Chciałabym dołączyć do mam starających się o dzidzie. Mam synka marze o córci ale jak nieuda się i bedzie synuś też bede przeszczęsliwa. Napiszcie jakie są sposoby na dziewczynkę i czy to się wogóle udaje. Mam też inny problem narazie próbuje namówić męża na drugie dziecko co niejest łatwe. Pozdrawiam i gratulacje wszystkim zafasolowanym i szczęsliwych rozwiązań.
Miłego popołudnia!

Cześć

anufifi super tempka......;-) Trzymam kciuki.....;-):-D

Kinga a sporo uczysz polskich dzieci???????:-D

My dziś byliśmy na zakupach i już pomału robimy prezenty świąteczne, bo potem jak na złość wszystko jest wykupione.....;-) Jutro Oskar ma wolne i we wtorek więc sobie odpocznie, bo prawde mówiąc dosyć ma już szkoły.....:szok::szok::szok:

:angry::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)tak:;-):-):-D:szok::baffled::happy2::blink::sorry2::dry::confused::shocked2::cool2: Oskar wrzucił kilka buziek.

Aniu ...zawsze miałam cykle 30 dniowe poza ostat st który przedłuzył sie az 10 dni i było to dla mnie totalne zaskoczenie. W tym cyklu który właśnie mi sie kończy owulkę miałam w 16dc. i tak zazwyczaj mam 15-16 dzień cyklu.

Pozdrawiam ...napewno sie będę sie radzić .

To mam jeszcze trzy pytania. W którym dniu cyklu zauważasz pierwszy rozciągliwy śluz i w poprzednich cyklach jak starałas sie o córcię to na którym dniu kończyłaś przytulanka. I trzecie - w którym dniu cyklu wychodzą Ci dwie równe krechy na teście owulacujnym?

A mnie dzis tak krzyż ciagnie, a jak siedze to czuje jakbym małą miała na kolanach. Zostało mi dwa tygodnie do porodu, ale chyba mała będzie chciała wyjść wczesniej. Ostatnie dni czuje sie fatalnie i już cięzko mi cokolwiek robić, nawet lezec mi ciężko....

Witam!
Chciałabym dołączyć do mam starających się o dzidzie. Mam synka marze o córci ale jak nieuda się i bedzie synuś też bede przeszczęsliwa. Napiszcie jakie są sposoby na dziewczynkę i czy to się wogóle udaje. Mam też inny problem narazie próbuje namówić męża na drugie dziecko co niejest łatwe. Pozdrawiam i gratulacje wszystkim zafasolowanym i szczęsliwych rozwiązań.
Miłego popołudnia!
Witam nową dziewczynkową staraczkę
Cofnij się prosze do strony 697 tam po krótce pisałam o planowaniu dziewczynki. Mi i kilku dziewczynom się udało, ale to jest planowanie i nie daje 100%, choć mocno zwiększa szansę, jak solidnie zastosuje się do zasad. A co do przekonywania męża do 2 dziecka to na pewno pomogła by Ci Stokrotka ona jest w tym mistrzynią ale tu już dawno jej nie było.....znajdziesz ją na 28dni

Ostatnia edycja:
reklama
Może i temperatura obiecująca ale niestety test pokazuje jedną kreche i ani cienia drugiej:-:)-:)-(.

Aniu test w ostatnim cyklu pokazał mi dwie kreski w 13 dc. śluz rozciągliwy pojawił się w 12 dc. i staranka zakończylismy na 13 dc przy właśnie dwóch krechach na teście.

Na tą chwile zastanawiam sie kiedy przyjdzie @@ bo przestał mnie na nią boleć brzuch i w ogóle sie nie czuję jakby miała przyjść ...wiec pewnie znów mi sie przestawił cykl cholercia!!!!!!

I bądź tu mądra:angry::angry::angry:

Do góry