E
Ewcia81
Gość
oo masz,,za dobrze jej u ammyNo więc będziemy mieć barbórkę.......właśnie wróciłam od ordynatora.....cesarka jutro ok 10-11. Niestey...nie chce wyjśc sama.....trzeba ją wyciągnąć.....
to jutro trzymamy kciukaski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oo masz,,za dobrze jej u ammyNo więc będziemy mieć barbórkę.......właśnie wróciłam od ordynatora.....cesarka jutro ok 10-11. Niestey...nie chce wyjśc sama.....trzeba ją wyciągnąć.....
a ja z mezem strzelałam na chłopca- tym razem...duzo kombinacji..jak dla mnie prosciej zmajstrowac dziewczynke
teraz jak kilka kombinowanych cykli nic nie wyszlo przytulansko było 3 dni przed owulacja raz dziennie- sadzicie, ze sa szansejeszcze na synka?
pozdrawiam

No więc będziemy mieć barbórkę.......właśnie wróciłam od ordynatora.....cesarka jutro ok 10-11. Niestey...nie chce wyjśc sama.....trzeba ją wyciągnąć.....

jak 3 dni przed owulka to to jest dziewczynka na 80%.pozdrawiam

ale nic nie rozumiem- wczesniejprzytulansko było dokładnie w dniu owulki...i nic..i kolejny cykl nic...i tak 3 cykle- zwiekszajac dzien przed..Tj. najpierw w dzien owu..nic, kolejny cykl dzien przed owul..nic...dwa dni przed nic...no to teraz 3 dni...dlaczeo wczesniej nic nie wychodziło(no nie wiem jak jest teraz..![]()
dziwie sie ze niezaszalas w ciaze w tedy jak w owulke sie kochałas

Ale jak tak czytam i czytam... ze chłopca jest łatwiej zrobic to nie moge sie powstrzymac,zeby nie napisac
otórz mam 2 córy i chce synka!!! Zadnego problemu nie miałam zeby "zrobic" dziewczynki ;-) Ale tez nie stosowałam zadnych z opisywanych przez Was metod
Nie znam sie na tym kompletnie
No ale chce posiadania synka jest tak silna,ze chyba zaczne zglebiac temat
Mimo,ze moja młodsza córcia ma dopiero albo juz niecałe 10 m-cy to własnie niebawem chciałabym bobaska
Bo róznica 7 lat poki co nie jest fajna.Starsza jest zazdrosna jak ...
Ale jak sie zabrac za tego chłopoka??? Monitoring- a co to? owilka- nastepny znak zapytania.. . niedoinformowana jestem, bo jakoś nigdy nie byla mi taka wiedza potrzebna..