reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny :)))
a ja mam jakies wczesne napiecie przedmiesiaczkowe..tak mnie dzis wszystko wkur.........................
Dobrze ze mlody juz spi...małż w tyrce....a przydalby mi sie dziś:-:)-(

Sylwus kochanie zawsze ci powiem co wiem ...ile razy bedzie potrzebowac
Ja wiem jak to jest ...człowiek niby wszystko wie , ale jak przychodzi co do czego to doooopa i to blada ;-)

A był wtedy rozciagliwy śluz???? i kiedy wychodziła owulka?

Bo ja uważam ...i wyciagłam ten wniosek z dziewczyn naszych któe zafasolkowały ze oststnie serducho musi być juz jak jest rozciagliwy płodny sluz inaczej lipa....

anufifi ale nie piszesz chyba o wszystkich dziewczynach :-D

asus mam synka 3 letniego :D i marzę o córeczce
ale bardziej marzę by było zdrowiutkie jak rybka

DZIEKUJE DZIEWCZYNY JESTESCIE KOCHANE !!!!!!! I DZIEKUJE ZE MOGLAM NA WAS LICZYC, PRAWDZIWE Z WAS PRZYJACIOLKI

Anufifi... Slicznie dziekuje Kochana:zawstydzona/y:Wlasnie dokladnie tak jest.. niby wiesz..a jak przyjdzie co do czego to dooopa ..jakby wszystko z glowy wylecialo:-)
Dobrze ze mozna sie wtedy poradzic bo tak to kompletne zacmienie w glowie:-D
Czarodziejka.. a moze to nie napiecie:-p tylko co innego:-);-)

Bershka a moze ty ten sluz miałas wewnatzr...no musiałas skoro plemniczki dozyły owulki ....:) :tak: a jak nie to jesteś wyjatkiem kochana , ale nic tylko sie cieszyc ...dodajesz tym i mnie nadzieji :tak:

reklama
Anufifi wsadzałam tak głęboko palucha aż bolało ;-) by wyciągnąć choć odrobinkę śłuzu i NIC
dzwoniłam do swojego lekarza i powiedział, ze takie rzeczy zdarzają się ale rzadko, taki ze mnie ewenement, nie wytłumaczył mi jak to wygląda z pkt widzenia medycznego ale ja i tak też nie pytałam ;-)

Czarodziejko, dzięki wyczaruj mi córusie :D

Medio z tego wszystkiego zapomniałam Ci pogratulować, dbaj o siebie i maluszka, jestes dzielna !!

Do góry