reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi będziemy pierwsze październikówki:-D:-):-):-)
a tak ...to jakoś nie mogłam się oprzeć, takie słodkie dziecię
:-)

reklama
o dzieki beti jak podeslesz snikersa-czekam z dlugim jezyczkiem.. .anufifi,jutro pojdziesz do ginrkologa,porozmawiasz z nim bedzie prowadzil cie caly cykl i uda sie,beziesz razem z beti pazdziernikowa mamusia..a moj m wlasnie pojechal.zly dzisiaj jak osa.ale poprzytulal sie buziaka dal i pojechal.tylko ze tyle sniegu slizgo a on musi jechac,bede cala nerwowa,z 5 godzin bedzie jechal-biedaczek..dzieciaczki poszly na snieg.ile radosci maja bo u nas nie czesto snieg gosci a szkoda a tym razem go pelno ja chyba bardziej szczesliwa jak dzieci..hi hi

może byłabym pełniejsza entuzjazmu gdyby nie to ze juz kilka razy byłam tego tak pewna...i doopa wiec jak sobie mówie że teraz sie uda to potem przychodzi myśle ze znów sie popieprzy....

właśnie ciacho się robi Kiki:-)
a jak za niedługo też idę na ciacho i winko, moja psiapsiółka ma dziś urodzinki:-)będę śpiewać 100 lat:-D:-):-)
u nas tyle śniegu nie ma, a nawet mam wrażnie, że chlapa się robi jak nic
to daleka droga przed nim 5godz, niech uważa na drodze
ale jak wróci jaki będzie stęskniony:-)i Ty też kochana, wtedy jaka ochota będzie;-):-):-)

witam niedzielnie i popołudniowo .................. :tak::-);-)

Czarodziejka, zdrówka :tak:

Sylwia i dla Ciebie dużo zdrówka :tak:

Beti, a zdjecie prześliczne :tak:i rozmarzyłam sie

Kiki, u nas tez napadało troszke sniegu i poszliśmy z małym na sanki, ale większa frajda była jak mały ciągnął sobie te sanki niz jak był ciągniety :tak:

Anuffi, a taka gotująca teściowa to chyba skarb :tak: i wiele optymizmu, bedzie dobrze :tak:

a mnie dzisiaj od rana kłuje w lewym boku..... i teraz nie mam pojęcia, czy to dopiero owulka czy może juz cos innego, na dwoje babka wróżyła :tak: a własnie w zeszłą niedziele też czułam lekkie kłucie i wydawało mi sie,że to własnie była owulka :tak: i wtedy miałam chyba sluz płodny ( przeźroczysty, rozciagliwy tak ??????)

a u mnie @ nadal nie ma...cisza

ale juz sie spóźnia :tak: czy jeszcze czekasz na termin ?????

a co do tego jaki jest teraz to qurcze nie wiem ????????? ale napewno jakiś jest, ale mniej rozciągliwy i chyba bardziej matowy ........... ale ja sie na tym nie znam....... a jaki powninien być, to może będzie mi łatwiej ???????

reklama
Do góry