reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc babki :)))
ja juz w domku jestem...ciut mi lepiej....chyba..:baffled:
maz pojechal w siną dal a ja z mlodym.....aaaaaa psik...i tak caly czas kicham jednoczesnie gila podcierając:baffled::baffled::baffled:
znowu mnie cieplo..czyzby temp wzrosla....boszzeeeeeee
widze ze nowe kolezanki dotarly.....

reklama
Co do śluzu....nigdy nie bralam wiesiolka....zawsze mialam tyle sluzu ze łoooj..
ale faktycznie przy planowaniu plci to ryzykowne ...no chyba ze codziennie bedzie sie biegac na monitoring...

Sylwus

Wtedy pozostaje tempka do mierzenia ktora Ci ulatwia rozpoznanie czasu owulki. A tempka jest dosc dobrym narzedziem, bo we wszystkich metodach planowania mowia ze szyjka i sluz sa pomocnicze i stanowia tylko zapowiedz owulki. Prawdziwym potwierdzeniem jest dopiero tempka:) Wiec jak obserwujesz wszystkie 3 - to spoko jest:)

Jarzębinko no to czekamy na efekty kochana:tak::-):-)
dla Ciebie jeszcze jedno:-)

śliczne, dziękuje ........................... :tak:

Jarzębinko ...napewno nie rozciagliwy a lepki powinien byc i juz nie przeźroczysty tylko raczej białawy ...gęsty

no to ja już nie wiem nic: ale chyba dzisiaj dopiero mam owulke, bo ten śluz jest jednak przeźroczysty i ciagliwy, na 2 cm minimum, więc co to było w zeszłym tygodniu ................................:szok: ....................... tez był przeźroczysty śluz .................. :szok:

jarzebinko wczoraj powinnam dostac @

to mocniej zaciskam kciuki za II kreseczki :tak:

Jarzębinko kochanie nie wiem ...sama mam z tym problem i nie potrafie ci pomóc ....a moze mierzysz tempke ???

Albo daj sobie z tym spokój ...serdu**** według chęci i bedzie dobrze :):tak:;-)

Jarzebinka..Anufifi ..bo to moze znalazlyscie jak to mowia 0+12 metoda Australijska co niby w tym czasnie mozna zrobic dziewczynke przy czym 0 to dzien owulki i plus 12 dni :0) Moze to to?:shocked2:
Anufifi to bierzesz luteine czy dupastona? bo sie zgubilam;-)
Lolitka... No wiedzialam ze ja ciemna jestem:-D ..a sie wypowiadac chcialam:zawstydzona/y: hehhehe ;):)))

Dzisiaj zrobiłam test - pierwszy raz odkąd się staram sama nie wiem czemu -niestety jedna kreska. Co prawda to dopiero 21 dc.

Ktoś tu pisał że palenie papierosów przed ciążą i w ciązy zwiększa szanse na dziewczynkę. Nie wiem kto wymysla takie bzdury. Miałam trzy znajome, które paliły w ciąży i przed. I to paliły przez całą ciążę bardzo dużo. Każda z nich urodziła chłopca i na dodatek jedna urodziła dziecko z zespołem Fallota, druga o lekkim uposledzeniu umysłowym a trzeciej dzieciątko zmarło zaraz po urodzeniu bo mozg się nieprawidłowo rozwinął. Więc lepiej nie wypisywać takich głoopot o paleniu przez ciężarne :no:

narobiłyście mi smaka tymi cytrynowcami i innymi ciachami

reklama
Indygo... poczekaj do terminu @ bo wczesniej nie warto sie denerwowac:tak: Wiec czekaj spokojnie:tak: Albo idz na betke;-) W kazdym razie trzymam kciuki;-)
A co do palenia i tych wszystkich kombinacji to wiadomo ze to bzdury..ale oć mozna sie posmiac ..bo watpie zeby ktoras dziewczyna to testowala:tak:

Do góry