reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Babeczki
ja spadam musze antybiotyk wziąsc :( fuuuj a jest taki gorzki ze na sama mysl mi źle :(
Dziewczyny jutro beda mialy co czytac :))))))
Dobranoc milych snow i duzo pchel dla Sylwi a dla anufifi kolorowych snow i motylkow i aniolkow a dla sylwi pchly dla mnie spokoj cisza i harmonia a dla sylwi pchly:-D:-D:-D:-D:-D
pa pa

i ja witam pracy :tak: to wieczór byl w doborowym towarzystwie :tak: a ja umierałam z bólu, plecy mnie bolały okropnie, nie mogłam sie schylić nawet troszeczkę, coś w okolicach korzonków :szok: i do tego z drugiej strony ból brzucha, poprostu masakra :szok:

Aha, zakupiłam sobie dzisiaj wiesiołek, nigdy wcześniej nie używałam, mam nadzieję że pomoże, czego się nie robi dla owocnych staranek! :-) No i jeszcze MagneB6 tak dla wzmocnenia organizmu. Nie wiem tylko co mój M mógłby brać...

ale pamiętaj,że wiesiołek tylko do owulki, a co dla M.... to nie wiem ..... :tak:

KTG w porządku , tylko usg mnie dziwi bo mój gin robił mi 18 dni temu i dzidzi ważyło 2kg a dziś (inny aparat) lekarka powiedziała mi że waży ok.3 kg.

najważniejsze,że wszystko ok i jesteć w domku, bo wiadomo,że w domku najlepiej :tak: a co do wagi, to tak jak któraś pisała, dobrze,że poszła w góre a nie odwrotnie :tak:

śliczne ....................... :tak: ja żałuję,że z Kacperkiem nie mam takich, byłaby fajna pamiatka :wściekła/y:

miłego dnia dziewczynki .....

zabalowały do późna to i teraz pośpią do południa :tak::-D;-)

Jarzębinka jak tam wena do pracy dziś?:-)u mnie jak narazie nie ma jej wcale:-) jak się dziś czujesz kochana? i skąd ten ból Ci się wziął?bidulko, mam nadzieję, że dziś już lepiej:tak:
no laski nam dziś odsypiają:-)
Pyszczek mój bierze Folik i Adrovit

Hej dziewczynki ,
niezdązyłam juz Was wczoraj nadrobic:zawstydzona/y: tyle skrobiecie że szok...:-D

czarodziejko, sylwio, anuffi Wy pijoczki wstawać!!!:rofl2:

Asus dobrze ze jestes w domciu, co do wagi to nieartw sie dobrze ze w tą strone a nie na odwrot....;-)

Kicia co do brzucha to nie widze żeby był wiekszy.. ale powiekszyły mi sie biodra i oczywiście cycochy:-D , a co do naciagania to dalej trwa... mysle ze do konca 12tyg a potem juz mi to przejdzie ( z Oliverkiem miałam tylko do konca 3miesiaca wymioty więc oby...) A JAK U cIEBIE? kiedy maz kolejna wizyte???

jarzębinko co to za bol , ciekawe... a moze to zagniezdzenie sie dzieciatka ile dni po owu jestes?
:zawstydzona/y:

Beti a Ty jak sie dzis czujesz... lepiej troszku? buziaki;-)

Pixela kolezanko gdzie sie podziewasz:zawstydzona/y: na kiedy masz znowu wizyte???

Margeritta co tam u Ciebie....:zawstydzona/y:

Dziekuje Wambardzo za miłe słowa, no zdjęcia rozczulają a najbardziej swoje własne:tak: co do techniki w dzisiejszych czasach to naprawde ja jestem pod wrazenim...

buziaki miłego dnia WSZYSTKIM:-)

reklama
Witaj Aga:-)
naskrobały wczoraj , że szok:-)a teraz odsypiają:-)
mnie już dziś lepiej, ale się troszku denerwuje dzisiejsza wizytą u ginki, dziś z wynikami i na monitoring mam iść, zobaczymy co pokaże
mam nadzieję, że pęcherzyk jest, jak tak to za 2 dni ruszam do dzieła:-)

Do góry