anufifi
tęsknię...
no właśnie ostatnie 3 cykle nie miałam ...na usg tez go nie było widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-)

a ja dalej swoje ze jak mam zajsc w ciaze to tak jak z pierwszym bez zadnych eksperymentow.... smiał sie ale juz w nastepnym cyklu po tym co z nim mowilam byłam w ciazy....;-) Marzenix- tak zaciazyłam przez monitoring :-)
a powiedz mi kochana ile miał pecherzyk tego 8dc ??
buziole dla Was
i ze mam dzialac za dwa dni czyli dzisiaj
bo prawdopodobnie dzis ma byc owulacja wiec nie wiem ile wtedy mogl miec ten pecherzyk...
.. Glowa do gory;-)
.. nic nie poradze.. nie tym razem to nastepnym a dolowanie sie w niczym nie pomoze;-):-) Czekam na Ciebie z ciaza
wiec przetestuje teraz tego wiesiolka i zobacze jak efekty;-)
;-)
..czasami ledwo leze.. ale jak na razie dzis jest ok
ale do wieczora jeszcze kto wie co bedzie

Cześć czarodziejko przyłączam się do was

i ja sie z wami witam , ale zakatarzona ze masakra...Tomuś dzisiaj w nocy tez się męczył biedak i na dodatek spadł z łózka ...

tylko wtedy też trudno określić kiedy jest jego szczyt i tylko po śluzie trudno określić płodne dni, bo przez ten wiesiołek jego ilośc i wogóle dane są zafałszowane
( czy coś w tym stylu)
chyba będzie troszkę zimy tego roku