reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka..CUDOWNY ... :))).. jaki slodziutki... tylko schrupac!!!! :-)
Kochana trzymam kciuki by szybciutko sie wszystko wyjasnilo i szczesliwie!!
Caluje mocno Mamusie i Kubusia;-)
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH DZIEWCZYN EK:)))
PS. Pyszczku ... i cos wybrala? :)))) szybciutko sie u chwalic prosze :-)

Bershka Kubus jest taki slodki:-)tyko minka tak smutna:-(pewnie do domku tez juz by chetnie poszedl!!

Pyszczku prosze sie pochwalic zakupami:-)dawaj linki ze strony ikei albo zdjecia ale juz:-)

A ja dzis malo na bb, bo od rana na obrotach. Synek konczy dzis 3latka wiec dziadkowei i kuzyn specjalnie przyjechali, byl tort i swieczka i upragniony prezent-wiertarka :) to bylo najwazniejsze :)
izej fotki z imprezki :)
Teraz bede pic capuccinko, moj M robi kompocik z jablek(bo babcia swojskich przywiozla) ono i ogolnie po 14tej zrobilo se spokojnie. Co do zdrowka Maciejka, to "infekcja zakichana" nie chce go opuscic. Temperatura raz na jakis czas wzrasta do ok 39st, ale dzis rzadziej niz poprzednio, wiec ma lepsza kondycje.

Bershka-Twoj synus jest cudowny!!! I wcale nie wyglada na wczesniaczka!Moj Macius urodzony w terminie a wydaje mi sie, ze byl mniejszy:) a na pewno lysiutenki, hihihi

Pyszczku, cieszymy sie, ze zakupy udane!

Pozdrawiam Was kobietki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
royanna-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIEJKA.
DUŻO ZDRÓWKA.:tak:
a mnie jajniki bolą jakoś bardziej niż zawsze.mam nadzieje,że to
nie torbiele.bo już kiedyś miałam z nimi doczynienia.:wściekła/y:bo ta dziwna @ i teraz w dniach owulki nieżle dają popalić te jajniki.:baffled:
pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
royanna-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIEJKA.
DUŻO ZDRÓWKA.:tak:
a mnie jajniki bolą jakoś bardziej niż zawsze.mam nadzieje,że to
nie torbiele.bo już kiedyś miałam z nimi doczynienia.:wściekła/y:bo ta dziwna @ i teraz w dniach owulki nieżle dają popalić te jajniki.:baffled:
pozdrawiam.
Tusiu, w imieniu synka dziekuje:tak:

I mam nadzieje, ze to nie torbiele...moze jednak fasoleczka:-)

reklama
Dziękuje dziewczynki :-):-):-)

Czarodziejko ja też będę mieć łezkę jak Ty urodzisz ślicznego bobasa :tak::tak:

Już z moim M wybraliśmy restaurację na huczną bibę jak Kubuś będzie z nami w domku :-D:-) opijemy w końcu jego zdrówko :sorry2::happy2:

Obiecałam seniorkowi, że w weekend popływamy w basenie ogrodowym a tu taka padaka z pogodą :no::wściekła/y:

Do góry