reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam dziewczyny..u mnie leci tak szybciutko czas..derya dilara skonczyla w piatek juz tydzin jest taka spokojna tylko spi i wogle nie placze..tylko wstaje co 3 godzinki do mleka karmie piersia ale wieczorkiem dokarmiam ja butelko..podczytam was co naskrobalyscie i sprobuje dodac fotki..buziaki tulam was mocno..

Witam dziewczynki
U mnie też ok malutka bardzo grzeczna też w zasadzie tylko je i śpi czasem troszke pokwiczy a ja lubie siedzieć przy łóżeczku i poprostu na nia patrzec...............
Kiki musisz wejść w zaawansowaną edycję i tam jest taka opcja zarządzaj załącznikami i dodać załącznik. Nie mogę się doczekać tych fotek takze mam nadzieję że ci się uda
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Pyszczku ...super ten jest ...
kółkami sie nie martw one wbrew temu jak wyglądają super sie spisuja w zimie ...ja mam starszy model , ale tez z takimi i jak mi pierwszy ukradli to przetrzepałam cała polskę zeby znaleźć ten model choc już go nie produkują ...znalazłam i nie oddam za nic....

kiki ja polecam tą stronkę, proste dodawanie zdjęć a potem kopiujesz link i tutaj na forum wklejasz juz jako fotke:tak: www.fotosik.pl

Pozdrawiam wszystkich

Ja wczoraj dostałam @ tak wiec zaczynam nowy cykl OSTATNI JUŻ PRZED STARANIAMI :-)

:-):-):-) Dzień dobry! :-):-):-)

68693_m,na_dzien_dobry_dobra_kawa.jpg

Bershka mam nadzieję kochana że dzisiaj już będą wyniki i dowiecie się co dalej z Kubusiem :tak: trzymam kciuki za pomyślne wieści! :tak:

Agniesiak to trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte i podpytaj lekarza o tą przezierność, myślę że jak poprzednio byś miała to badanie to powiedzieli by Ci o tym :tak:

Royanna jak zdrówko?:confused:

Kiki, Okruszynka super że Wasze księżniczki takie grzeczne :-) dużo zdrówka życzę :tak:

Kinga czyli przed Tobą jeszcze jedna @ a potem już staranka? :-) ja teraz czekam na @ i po niej zaczynamy serduszkować :tak::-)

Pyszczek jaki mama samochód wybrała? :-)

Kiki dziewczyny już Ci napisały jak wstawić zdjęcie :tak: ja zresztą też wcześniej pisałam :tak: widziałam Twoją królewnę na nk :tak:przesłodka jest :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!!! :-)

reklama
Do góry