reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Już wróciliśmy do domu...
nie macie pojęcia jak się zmachałam i Filip też heh
Zrobiłam po drodze zakupy, zaraz biore sie za obiad, dziś pichcę żeberka z pomysłu na.. :) tak wiec mało roboty.

Widzę że Wy bardziej chyba wierzycie w to moje wczorajsze mizianko i jego zaowocowanie nić ja... :-p;-) tak na serio to na pewno nic nie bedzie bo nawet śluzu płodnego nie miałam. wiec plemniki nie wytrwają.

Miłego popołudnia!:happy:
później poczytam jeszcze co naskrobałyście:tak:

reklama
Widzę że Wy bardziej chyba wierzycie w to moje wczorajsze mizianko i jego zaowocowanie nić ja... :-p;-) tak na serio to na pewno nic nie bedzie bo nawet śluzu płodnego nie miałam. wiec plemniki nie wytrwają.

:tak:

Jak dobrze pamietam Bershka tez tak pisała wtedy gdy zasiało sie u niej ziarenko , a efekt ....KUBUŚ NASZ :)
hehe

Witam kochane ale tu się dziej!
Wpadłam was poczytać, nie mam jakoś nastroju coś mi smutno może to przed@ taki stan.
Pozdrowionka dla wszystkich kobietek

A ja się właśnie naczytałam o butelkach że ciągle w sprzedaży jest dużo tych z BPA :szok: i na tych moich co chcę kupić dr brown's nic nie pisze że tego nie zawierają...wprawdzie na amerykańskiej stronie juz jest info że są BPA free, ale gdzies na forum znalazłam że w Polsce jeszcze sprzedają i tak te stare :szok:
Gosia na tych Twoich z TT jest napisane że 0% BPA, zwracalaś na to uwagę? Sama już nie wiem co wybrać..:baffled:
A podgrzewacz już kupiłam :happy:

Bershka mam nadzieję że uda się jednak bez operacji, może akurat druga próba karmienia przebiegnie pomyślnie, skoro lekarz nic nie widzi na rentgenach itd..:tak:

Pyszczku ja wlasnie dlatego kupuje te butelki TT bo one jako jedyne w polsce maja to informacje ze sa BPA free...dlatego zrezygnowalam z aventow.Poza tym jak sie pytalam w sklepie czy cos wiedza na temat tego skodliwego skladnika w butelkach to baba zrobila wielkie oczy o co mi chodzi!!i niestety aventy i inne firmy nadal u nas sprzedaja z tym BPA a jedynie TT ma na opakowaniach BPA free

ja sie nie chce wymądrzac , ale osobiscie nie kupiłasbym wanienki ani za 100 zł , ani z tym lezaczkiem zamontowanym na stałe ...polecam zwykła wanienke i wkład taki leżaczek za parenascie złotych , a mozesz wyciagnąc kiedy jest nie potrzebne...moje chłopaki lubiły jak je kładałm na brzuszku ...czasem gdy bolał brzuszek taka ciepła kapiel na brzuszku to duza ulga , a w takiej nie położysz...poza tym one maja mały rozmiar ...wiekszy bobas juz sie nie zmieści ...a jest napewno mu juz nie wygodnie ...

ale to moje zdanie :)

Agniesiak 85 ta wanna jest świetna!:tak: Ale potem jak ci maluszek podrośnie bedziesz musiała kupić drugą wiekszą troszke i już bez wspomagaczy:tak:;-) bo Ci sie maluch nie zmieści. :-)
My kupiliśmy dla synka od razu większą wanienkę 100cm/45cm i do dziś jeszcze się w niej pluska :-) chociaż już nie tak swobodnie :-p

Mi osobiście szkoda byłoby wydawać kase na taką wanne za 100zł i za chwile kolejne kilkadziesiąt zł na wiekszą wanne.. Ale to twój wybór.

A ja już się nie mogę doczekac zakupów dla maluszka i na allegro upatrzyłam sobie już wanienkę:zawstydzona/y::-)

MEGA PROMOCJA !!! OK BABY ONDA EVOLUTION (718528022) - Aukcje internetowe Allegro

I co o niej myślicie? Jesteście już doświadczone to możecie podpowiadac:zawstydzona/y::-)

bardzo ładna tylko ze nie przysłuży ci na długo:sorry2:gdyby była bez tego siedziska to by było super no ale z nim to wiadomo jak dziecko zacznie siedzieć i większe np.jak mój synek co 2 latka bedzie mieć już by w niej nie mógł siedzieć a ja mam taką można powiedzieć prostokątną i teraz uwaga za 30 zł z auchanu:-)i rewelka nawet ma już na dnie dla dziecka aby niepoślizgneło się no a jak chcesz z takim siedziskiem to foczke tak to sie nazywa dokupujesz i wstawiasz to wanienki też nie droga ale ceny nie powiem bo już zapomniałam bo kupowałam ja z wieloma innymi rzeczami dla synka i teraz mi się już myli ale wanienke to pamietam bo ją osobno kupowałam;-):-)

polecam zwykłe wanienki ..ot chocby takie
Wanienki plastikowe 100 cm !!! SUPER KOLOR !!! (733360350) - Aukcje internetowe Allegro

do tego leżaczki

leżaczek do kąpieli (740706498) - Aukcje internetowe Allegro

zestaw tańszy i praktyczniejszy

ja wiem że na dzieciach sie nie oszczędza , ale uwierz mi będziesz miała na co wydawac , a to jest zakup tylko na chwilke

teraz na rynku jest mnóstwo pieknych rzeczy , pewnie ze mozna kupowac , ale jak sie ma worek zbędnych pieniędzy i duzo miejsca na to wszystko...
ja przy pierwszym dziecku tez cudowałam , przy Tomusiu byłam juz baredziej poraktyczna ...teraz byłabym juz niemal idealnie zorganizowana :):):)

reklama
Do góry