Dzastina222
Czekam..
Halo halo witam w sobotni poranek :-)
Nie śpię już od 5.40, tak mnie nogi bolały, ciągnęły, nie mogłam spać i kimałam tak na siedząco, co raz wstając i znosząc sobie kolejne poduszki
Kiki dziękiję za komplementyFajnie że masz kontakt z Bershką, przekaż jej że myślimy o nich i trzymamy kciuki żeby szybko wrócili z Kubusiem do domu, cali i zdrowi ;-)
Royanna o tym Twoim załatwianiu spraw w spółdzielni poczytałam na Listopadówkach, hehe widzisz jak brzuszek na ludzi działawięc dobrze byłoby gdybyś doprowadziła tę sprawę do końca
A co do 3xS to właśnie mi przypomniałaś co oznacza pierwsze S...hehe schody...nie moglam sobie przypomniećja mogłabym tylko na 2 piętro wchodzić i schodzić ;-) a co do sexiku to muszę tylko wprowadzić pewną modyfikację, tzn pozbyć się ubranek, bo do tej pory gin zalecał właśnie przytulanki w prezerwatywie, więc się słuchaliśmy
Paula ja myślę żeby jeszcze się nie martwić i czekac do terminu @...to krwawienie jeszcze niczego nie przesądza moim zdaniem ..
Gosia hehe zobaczymy jak to będzie z tymi naszymi porodami, ja na razie nie mam żadnych przeczuć czy to będzie już listopad czy jednak październikwidzisz ani się nie obejrzysz jak będziecie się wprowadzać do nowego mieszkanka, już we czwórkę :-)
Anufifi, Kinga, Dzastina Witam Was Dziewczynki :-)
Dzastina jak imprezka się udała??![]()
Pyszczku udała udała... wszyscy się zajadali "rybcią" prezenty też fajne Czarek zadowolony.. Dostał samochód na pilota i wszystkim jeździł po nogach i miał z tego świetny ubaw:-):-):-)