reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Halo halo witam w sobotni poranek :-)
Nie śpię już od 5.40, tak mnie nogi bolały, ciągnęły, nie mogłam spać i kimałam tak na siedząco, co raz wstając i znosząc sobie kolejne poduszki :sorry2:

Kiki dziękiję za komplementy :) Fajnie że masz kontakt z Bershką, przekaż jej że myślimy o nich i trzymamy kciuki żeby szybko wrócili z Kubusiem do domu, cali i zdrowi ;-)

Royanna o tym Twoim załatwianiu spraw w spółdzielni poczytałam na Listopadówkach, hehe widzisz jak brzuszek na ludzi działa :-D więc dobrze byłoby gdybyś doprowadziła tę sprawę do końca :tak:
A co do 3xS to właśnie mi przypomniałaś co oznacza pierwsze S...hehe schody...nie moglam sobie przypomnieć :-D ja mogłabym tylko na 2 piętro wchodzić i schodzić ;-) a co do sexiku to muszę tylko wprowadzić pewną modyfikację, tzn pozbyć się ubranek, bo do tej pory gin zalecał właśnie przytulanki w prezerwatywie, więc się słuchaliśmy :tak:

Paula ja myślę żeby jeszcze się nie martwić i czekac do terminu @...to krwawienie jeszcze niczego nie przesądza moim zdaniem ..

Gosia hehe zobaczymy jak to będzie z tymi naszymi porodami, ja na razie nie mam żadnych przeczuć czy to będzie już listopad czy jednak październik :sorry2: widzisz ani się nie obejrzysz jak będziecie się wprowadzać do nowego mieszkanka, już we czwórkę :-)

Anufifi, Kinga, Dzastina Witam Was Dziewczynki :-)

Dzastina jak imprezka się udała?? :)

Pyszczku udała udała... wszyscy się zajadali "rybcią" prezenty też fajne Czarek zadowolony.. Dostał samochód na pilota i wszystkim jeździł po nogach i miał z tego świetny ubaw:-):-):-)

reklama
My z M u mojej mamy na weekendzie:) Opiekujemy się jej 5 miesięcznym bokserkiem bo ona na zajęciach na uczelni:) WYprawiliśmy tą naszą studentkę i nawet już obiadek zrobiliśmy:) Dziś gołąbki będą:) Jeszcze tylko do sklepiku po ziemniaczki i gotowe:)
Pozdrawiam mamuśki i przyszłe mamuśki:)

U nas dziś porządki domowe jak to w sobotę..
jutro teście i moi rodzice na kawkę przychodzą.
Później jeszcze po ciasto do pralinki musze isc.

tesciowa wczoraj do mojego męża powiedziała że zamawia sobie wnuczę teraz hehe łatwo jej powiedzieć :sorry2:
a tak wogóle to moje wyniki z cytologi przyszły no i mam 1 :-)

witajcie dziewczyny!!ja tylko na chwile bo gonia mnie z kompa:-(...dzis siedze znowu z Maja sama bo m polecial lazienke konczyc....
poza tym czuje sie wysmienicie:-)wiec dzis nie przewiduje porodu:-)cos czuje ze uda mi sie donosic do 5listopada:-)

Buziaki dla wszystkich babeczek:-)

Czarodziejka twoj Maciuś dziś 3latka kończy!:-) Wszystkiego najlepszego dla smyka!
Mój za dwa miesiace.... :)

Gosiu 3maj sie ryba, no juz naprawde niebawem bedziesz rodziła:) sama jestem ciekawa kiedy ten dzien nadejdzie:-);-)

hej dziewczynki

dziekuje za pamieć o nas
piszę ze szpitala i nie mam wiele czasu, piszę póki Kubuś śpi.
Mieliśmy próbe karmienia bez jedzenia pozajelitowego. Kubuś wypijał po 80 ml ale robił badzo rzadkie kupy aż się odwonił biedaczek :-( niestety próba karmienia samym mleczkiem nie powiodła się. Kubuś burżuj karmiony jest w szpitalu mleczkiem specjalnym dla krótkiego jleita ELECARE kosztuje ok 200zł za puszkę :baffled: i póki co ładnie robipo nim kupki, trwade, zółte...
mamy swój mały pokoik z łazienką, warunki w spzitalu mamy super jeżeli tak można powiedzieć. Troszkę domu w spzitalu

Ok budzi się....jadę na weekend do domu ale nie bede mieć laptopa, zostawiam go w szpitalu mężowi. On mnie zastąpi na 2 dni....

bede w niedziele wieczorkiem.....napiszę wiecej bo jest o czym pisać...niestety!!!

Napisze tylko ze Kubus to mały śmieszek, tyle ma bólu a On do wszystkich się uśmiecha !

Obudził się..uciekam

Kiki dziekuje za wieści dla dziewczyn
Czarodziejko sto lat dla syneczka

mój ma jutro urodzinki stąd ta moja wizyta w domku na 2 dni

buzia !!

Czarodziejko sto lat dla Maciusia!!:-)
U nas dziś porządki domowe jak to w sobotę..
jutro teście i moi rodzice na kawkę przychodzą.
Później jeszcze po ciasto do pralinki musze isc.

tesciowa wczoraj do mojego męża powiedziała że zamawia sobie wnuczę teraz hehe łatwo jej powiedzieć :sorry2:
a tak wogóle to moje wyniki z cytologi przyszły no i mam 1 :-)
Wspaniale, że pierwsza grupa:) Mi też wyszła 1:)
Trzymam kciuki za testowanko:) Tempkę masz taką co ja jak zaszłam w ciążęa nawet wyższą bo ja miałam 36,8:) Trzymam kciukasy by nie spadła:)

reklama
Do góry