reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzastina najważniejsze że tempka się utrzymuje :tak: zresztą co ma być to będzie! ;-)ja w każdym razie trzymam mocno kciuki! :tak::-)

Pyszczek ale miałaś poranek :-D ale już niedługo będziesz mogła ułożyć się jak będziesz chciała :tak:

Agniesiak miłego weekendu u rodziców i z takim maluszkiem to fajnie posiedzieć sobie :tak: mam nadzieje że chociaż grzeczny ;-) już niedługo swoje będziesz bawić :tak:

Kinga to miłej niedzieli z rodzicami życzę :-) czytam że i zakupy dzisiaj zaliczyliście - fajnie :-) no i super że wynik cytologii 1 :tak:

Gosia może u Ciebie to cisza przed burzą ;-) hehe...żartuje wszystko przyjdzie w swoim czasie :tak: dzidzia najlepiej wie kiedy przyjść na świat :tak:

Royanna również dla Ciebie miłego dnia a raczej już wieczoru :-)

Patrysia nie ma to jak odśweżyć się troszkę od razu humorek lepszy :tak:

Kinga pisałaś że jakieś zakupki na wieczór sobie zrobiliście....a co szykujesz na wieczór jakieś dobre jedzonko?

bo mój M to będzie boks oglądał już sobie piwko na wieczór kupił :tak: a ja będe dotrzymywała mu towarzystwa i pewnie na necie siedziała :tak:

Kinga pisałaś że jakieś zakupki na wieczór sobie zrobiliście....a co szykujesz na wieczór jakieś dobre jedzonko?

bo mój M to będzie boks oglądał już sobie piwko na wieczór kupił :tak: a ja będe dotrzymywała mu towarzystwa i pewnie na necie siedziała :tak:

mój M także czeka na boks tylko niestety ma nieco gorzej bo nie mamy polsatu:cool2:co M pojedzie do brata swojego już wcześniej byli umówieni ale wachania są bo jednak kończyć się będzie późno co ja nie pojade z nim bo już o 22 ja chodze spać a synek widaomo juz o 20 jest śpiący:sorry2:a nie lubie sama zostawac tak późno w domku ale pozwoliłam mu no i zobaczymy jak to M sobie wymyśli czy pojedzie czy nie:tak:ale bidulek czekał na ten boks co pozwoliłam mu bo tez mu się nalezy coś od zycia nie tylko praca praca co ja wytrzymam bez niego:tak:pójde spać i gra:-p

Patrysiu niech mąż jedzie :tak: a Ty pewnie że wytrzymasz, najwyżej na bb sobie posiedzimy:-) a jak już będziesz zmęczona to pójdziesz spać :tak:
to pewnie macie Cyfre+ albo n że nie macie polsatu

Patrysiu niech mąż jedzie :tak: a Ty pewnie że wytrzymasz, najwyżej na bb sobie posiedzimy:-) a jak już będziesz zmęczona to pójdziesz spać :tak:
to pewnie macie Cyfre+ albo n że nie macie polsatu

pozwoliłam mu ale jak to M nie lubi mnie tak zostawiac o takich godzinach samej i też wie że ja się boje:zawstydzona/y:ale mysle że pojedzie bo bardzo czekał na ten boks:tak:mamy Cyfre +;-)

Paula nie nie...nie robimy nic szczególnego :)
Kupiliśmy kg winogron i Crunchipsy mega pake heh :-D i bedziemy siedzieć pewnie przed tv ale boksu na pewno nie obejrzymy bo nie interesujemy się tym ani ja ani mąż.
:happy2:

Ja boksu też nie lubię, dla mnie to najgłubszy sport jaki może być, ale wiem że Paweł lubi a że na tą walkę Gołoty z Adamniem czekał to dam mu już obejrzeć ;-):-D
a właśnie jak byliśmy w Zakopanem to spotkaliśmy Adamka na szlaku jak schodziliśmy z Kasprowego:-) on wchodził razem z kilkoma innymi osiłkami :tak:

Patrysiu no ciekawa jastem co Twój M zrobi ;-)

Kinga mmm... winogronka, chipsy mniam.gif

reklama
witam..

czarodziejko 100lat dla maciusia i duzo duzo zdrowka..

bereshko..korcze myslalam ze sie uda z tym mleczkiem..ale bedzie dobrze zobaczysz to najgorsze ma za soba..juz myslalam ze bedziecie razem w domku...tulam was mocno i zycze szybkiego powrotu do domkui i duzo zdrowka dla kubusia..fajnie ze kubus taki wesoly chlopczyk..moja derya usmiecha sie juz ale jakos tak niepewnie..

wszystkie was pozdrawiam..

Do góry