reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kręciło ci się tak... że traciłaś równowagę? Bo ja po prostu lecę na plecy... Aż boję się samochodem jeździć.....Wczoraj bym się na syna wywaliła, dobrze odruchowo złapałam się futryny..
Dzastina no to pewnie w ciąży jesteś jak takie masz zawroty. Tylko sie cieszyć.
Ja objawów żadnych nie mam.

Agniesiak to fajnie że popluskałaś się w basenie:-) U nas w iławie zaczynają budowę basenu wiec w przyszłym roku to i ja bede sobie chodziła pewnie:-p;-)

Narazie znikam bo zaraz rodzinka przychodzi na kawke.

Paula wiec Gołota przegrał co? tak słyszałam że cienko mu szło..:sorry2:

reklama
witam sie i ja z wami juz poludnie a ja dopiero zagladam..chlopcy poszli na basen ja w domku z derya i ercanem..

kinga to fajna temperatura by juz nie spadla..trzymam kciuki..

dzastina u ciebie temperatura jak u kingi moze te zawroty to fasolinka..trzymam kciuki za dwie kreseczki

aga fajnie tak poplywac lepsze samopoczucie..co nie?

paula a jak u ciebie te plamienie--przeszlo?

gioesko moze do konca pazdziernika urodzisz jak takie czeste te skurcze..

a gdzie reszta dziewczyn pustki tu takie..

BERESKO DLA SYNUSIA STO LATEK DUZO ZDROWKA I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ::buziaczki dla dzieciaczkow..

Hej babeczki :)

U nas od rana pochmurnie...

Synek zrobil nam pobudke wg nowego czasu 6:30 ale i tak wlasciwie bylysmy wyspani:)

Wczoraj odwiedzila nas kuzynka i u nas nocowala. Zrobila mi wloski. Wiecie, od ponad 10lat mialam rozjasniane pasemka, balejaze itd, ale teraz od roku nie, bo stwierdzilam-niech odpoczna. W czerwcu mocno je przycielam(pislama Wam wtedy, ze wygladam jak zmokla kura) i tydzien temu tez, az pasemka zostaly tylko na koncoweczkach. I wszystko byloby dobrze, ale przedwczoraj zauwazylam na moich naturalnych wlosach kilka siwych wlosow-moj M potwierdzil :( Stwierdzilam, ze cos trzeba zrobic, ale rozjasnianie najwczesniej na wiosne. Wiec wymyslilam, ze kupie szampon koloryzacyjny, malo inwazyjny, w kolorze moim naturalnym ciemny blond, a przynajmniej zblizonym. I kupilam, ale nie szampon, a krem koloryzacyjny do 28myc bo sie nie spojrzalam dobrze, ale bez amoniaku, wiec nie "wchodzi" we wlosa. No i kuzynka mi nalozyla wczoraj. I jestem w szoku, jakie ciemne wlosy mam!:szok::szok::szok: Wlasciwie moja kuzynka tez sie zdziwila, ze moje naturalne takie ciemne sa...A po farbowaniu juz w ogole...Juz tesknie za jasnymi pasemkami, ale przyzwyczaje sie. Teraz wloski przynajmniej maja polysk i nie widac siwizny;-):-):-):-)I pierwszy raz w zyciu mam nalozona farbe na calej dlugosci i to ciemna...

A w ogole to pol przedpoludnia przelezalam pod kocykiem, i do tej pory czy siedze, czy leze, jak maluszek tyko sie ruszy to czuje silny promieniujacy bol kosci ogonowej:szok: i martwie sie, ze to oznacza porod na dniach:szok:, ale to chyba nie sa skurcze, co??? Dotychczas mialam inaczej...Ale naprawde jest to bolesne i malo komfortowe. A w dodatku dzis w nocy snilo mi sie ze mam skurcze, ale takie slabe i czekalam az akcja sie rozwinie i sie obudzilam:baffled:

Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sooorrrryyyy:sorry2:

Teraz Wam wszystkim Wam zycze milej niedzieli i od jutra znowu bede czesciej z Wami;-)

Dzwoniłam do gina... powiedział że jeśli nie ma plamień a są zawroty głowy to dobry znak... Kazał poczekać dwa dni i robić testa:-D:-D:-D a dla świętego spokoju mam iśc do laryngologa żeby pozaglądał do uszek może to coś od błędnika....

:-) Witam niedzielnie :-)
mediumkej14v5549892a7f0782259626.jpg

A my dzisiaj wstaliśmy o 9 nowego czasu, zjedliśmy śniadanko, poszliśmy do kościoła, potem wypiliśmy kawkę a teraz M robi chipsy bo nam się zachciało :tak: nawet nie wiedziałam że chipsy własnej roboty mogą być takie dobre ;-)obiadek gotowy więc tylko podgrzać :tak:

paula a jak u ciebie te plamienie--przeszlo?
Kiki dziękuje że pytasz...tak plamienie ustało wczoraj i już się nie pokazało, naszczęście, czuję się dobrze :tak:

Gosia no poród lada dzień pewnie nastąpi ;-) trzymam kciuki bardzo mocno! :tak:
Royanna no u Ciebie te bóle też już bliski poród zwiastują :tak: pewnie jak odstawisz leki to szybko urodzisz :tak: ciekawa jestem jak wyglądasz w nowym kolorze? :-) może wstawiłabyś nam jakąś fotkę ;-)

Pyszczek hop hop??!! Dziewczynki wyślę Wam na pw mój nr tel. jak zacznie się coś dziać to będziecie miały kontakt z nami ;-):tak:

Tusia niestety świat nie jest sprawiedliwy :-( i wile można by było pytać dlaczego? ale nic na to nie poradzimy widocznie tak musiało być a my musimy żyć dalej! teraz jeszcze cierpisz ale naprawdę czas leczy rany, zobaczysz, będzie dobrze i Ty jeszcze doczekasz się szczęśliwej ciąży :tak: Tulam mocno!

Kinga super u Ciebie temperaturka :tak::-) jutro poniedziałek i do testowanka tylko 5 dni :-) trzymam kciuki!
Tak Gołota przegrał...Adamek go zbij jak nie wiem :nerd: i już w 5 rudndzie było po wszystkim. Szkoda mi Gołoty chociaż od początku wiedziałam że Adamek wygra.

Dzastina u Ciebie taka sama temperaturka i dobre wieści od gina oby się potwierdziły 2 kreseczkami :tak:

Agniesiak fajny poranek na basenie miałaś :-) a mi nie wiem co z tym bobasem się pomyliło :zawstydzona/y:;-):-D

reklama
Dzastina chyba juz można ci pocichu gratulować!!! pewnie sie udało!!! super.
Paula fajnie macie...:) oo chipsy twój małż robi!?:shocked2::-) nieźle, mówisz pyszne? :-) A jak sie czujesz? ahh teraz czytam że okej bo kiki pisałaś;)

royana poród już tuż tuż coś czuję ;-)

A my.... do południa z rodzinką, fajnie było nawet. kawka smakowała.ciachem się objedliśmy bo kupiłam pyszną szarlotkę i orzechowca:)
Niedawno zjedlismy dopiero obiad, zrobiłam chłopakom frytki z mieskiem:)
no i cóż...
teraz odpoczynek :happy2:

Do góry