reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga super u Ciebie temperaturka :tak::-) jutro poniedziałek i do testowanka tylko 5 dni :-) trzymam kciuki!
Tak Gołota przegrał...Adamek go zbij jak nie wiem :nerd: i już w 5 rudndzie było po wszystkim. Szkoda mi Gołoty chociaż od początku wiedziałam że Adamek wygra.

Wiesz na nic się nie nastawiam puki co... temp o niczym tak naprawdę nie świadczy. Gdybym umiała badać szyjkę to może coś by mi to pomogło,podopowiedziało ale ja tak za bardzo tego nie robię bo sie nie znam:zawstydzona/y: jedynie amatorsko pomacałam sobie wczoraj wieczorem i jest rozpulchniona ale to normalne przed spodziewaną @:sorry2:

No słyszałam że Gołota dał ciała troszkę....:baffled:

reklama
Wiesz na nic się nie nastawiam puki co... temp o niczym tak naprawdę nie świadczy. Gdybym umiała badać szyjkę to może coś by mi to pomogło,podopowiedziało ale ja tak za bardzo tego nie robię bo sie nie znam:zawstydzona/y: jedynie amatorsko pomacałam sobie wczoraj wieczorem i jest rozpulchniona ale to normalne przed spodziewaną @:sorry2:

No pewnie nie ma co teraz gdybać...wszystko okaże się w terminie @ :tak:
ja też nie umiem badać szyjki ;-) Pozostaje nam czekać i trzymam kciuki! Jak nie teraz to następnym razem ;-)

My też dzisiaj później obiad mieliśmy i też teraz odpoczywamy :-)
p.s. czuję się dobrze :tak: dziękuję że pytasz :-)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki :)

U nas od rana pochmurnie...

Synek zrobil nam pobudke wg nowego czasu 6:30 ale i tak wlasciwie bylysmy wyspani:)

Wczoraj odwiedzila nas kuzynka i u nas nocowala. Zrobila mi wloski. Wiecie, od ponad 10lat mialam rozjasniane pasemka, balejaze itd, ale teraz od roku nie, bo stwierdzilam-niech odpoczna. W czerwcu mocno je przycielam(pislama Wam wtedy, ze wygladam jak zmokla kura) i tydzien temu tez, az pasemka zostaly tylko na koncoweczkach. I wszystko byloby dobrze, ale przedwczoraj zauwazylam na moich naturalnych wlosach kilka siwych wlosow-moj M potwierdzil :( Stwierdzilam, ze cos trzeba zrobic, ale rozjasnianie najwczesniej na wiosne. Wiec wymyslilam, ze kupie szampon koloryzacyjny, malo inwazyjny, w kolorze moim naturalnym ciemny blond, a przynajmniej zblizonym. I kupilam, ale nie szampon, a krem koloryzacyjny do 28myc bo sie nie spojrzalam dobrze, ale bez amoniaku, wiec nie "wchodzi" we wlosa. No i kuzynka mi nalozyla wczoraj. I jestem w szoku, jakie ciemne wlosy mam!:szok::szok::szok: Wlasciwie moja kuzynka tez sie zdziwila, ze moje naturalne takie ciemne sa...A po farbowaniu juz w ogole...Juz tesknie za jasnymi pasemkami, ale przyzwyczaje sie. Teraz wloski przynajmniej maja polysk i nie widac siwizny;-):-):-):-)I pierwszy raz w zyciu mam nalozona farbe na calej dlugosci i to ciemna...

A w ogole to pol przedpoludnia przelezalam pod kocykiem, i do tej pory czy siedze, czy leze, jak maluszek tyko sie ruszy to czuje silny promieniujacy bol kosci ogonowej:szok: i martwie sie, ze to oznacza porod na dniach:szok:, ale to chyba nie sa skurcze, co??? Dotychczas mialam inaczej...Ale naprawde jest to bolesne i malo komfortowe. A w dodatku dzis w nocy snilo mi sie ze mam skurcze, ale takie slabe i czekalam az akcja sie rozwinie i sie obudzilam:baffled:

Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sooorrrryyyy:sorry2:

Teraz Wam wszystkim Wam zycze milej niedzieli i od jutra znowu bede czesciej z Wami;-)

Aniu wstaw zdjecia jak wygladasz bo bardzo mnie to ciekawi:-)cos czuje ze Ty sie pierwsza rozpakujesz:-)a moze gdzies Ci cos synek wlozyl i dlatego boli??

No pewnie nie ma co teraz gdybać...wszystko okaże się w terminie @ :tak:
ja też nie umiem badać szyjki ;-) Pozostaje nam czekać i trzymam kciuki! Jak nie teraz to następnym razem ;-)

My też dzisiaj później obiad mieliśmy i też teraz odpoczywamy :-)
p.s. czuję się dobrze :tak: dziękuję że pytasz :-)

Racja, trzeba czekac do terminu @ no chyba że wczesniej coś zaskoczy:sorry2:
Nie teraz to bedziemy sie starać na sierpien2010.
co ma być to bedzie trzeba to przyjąć mimo wszystko:)
Paulina wierzę że jeszcze w tym roku nam sie uda! zobaczysz:happy2:

W tygodniu musze isc testy kupić.
są jakieś które polecacie może? tak dawno nie robiłam..

Witajcie :-)

u mnie wszystko oki, spedzamy sobie z M miło niedzielę :-):tak:

Paula bardzo dziękuję za nr - jak będzie się coś dziać - będę pisać :tak:

Pozdrowionka i miłego wieczoru dla Wszystkich !

Racja, trzeba czekac do terminu @ no chyba że wczesniej coś zaskoczy:sorry2:
Nie teraz to bedziemy sie starać na sierpien2010.
co ma być to bedzie trzeba to przyjąć mimo wszystko:)
Paulina wierzę że jeszcze w tym roku nam sie uda! zobaczysz:happy2:..

Kinga nawet nie ma innej opcji ;-):tak::-)

W tygodniu musze isc testy kupić.
są jakieś które polecacie może? tak dawno nie robiłam..

Hmm...ja zawsze używalam testu Quick jakoś do niego jestem przekonana ;-) ale dziewczyny polecają tu jakieś inne :happy2: nie pamiętam nazwy niestety :sorry2:

Pyszczek fajnie że z M razem sobie miło spędzacie niedziele :-) już niedługo we trójkę będziecie spędzać każdą niedziele :tak: również miłego wieczorku :-)

Pyszczek tak tak juz niebawem bedziecie w trójkę spedzać miłe chwile:-)

Paula dzieki za inf o tescie:) ja słyszałam że pretesty są jakieś wadliwe wiec na pewno ich nie kupie. No i wiem że bobotest niebieski strumieniowy jest świetny i bardzo czuły. Ale u nas go jeszcze nie mogłam dostać :sorry2:

Paula dzieki za inf o tescie:) ja słyszałam że pretesty są jakieś wadliwe wiec na pewno ich nie kupie. No i wiem że bobotest niebieski strumieniowy jest świetny i bardzo czuły. Ale u nas go jeszcze nie mogłam dostać :sorry2:

o właśnie o tym chyba dziewczyny pisały :tak:

Kacper właśnie je kolacje i ogląda dobranockę potem Paweł idzie go usypiać a ja będe oglądała Dom nad rozlewiskiem :-)

u nas Filipek też ogląda bajeczkę. Zaraz pewnie weźmie misia pod pache i pojdzie do siebie do łóżeczka... On sam chodzi spać najczęściej:) Czasami sie z mezem zastanawiamy a gdzie Filip... no a On już lula u siebie:))

Ja dziś raczej nic nie bede oglądała w tv... pewnie sie położę niebawem

p.s. dodałam sobie do podpisu koniczynkę na szczęście, a co:) może pomoże heh;)

reklama
Kinga właśnie miałam napisać że fajna koniczynka ;-)
Nasz Kacper do 3 roku też sam zasypiał, nawet sam sobie bajki "czytał" :tak: a jak skończył 3 lata to zmieniliśmy mu łóżeczko na zwykłe łóżko i od tamtej pory nie chce sam zasypiać :no: na dobranoc czytamy mu bajeczkę i czekamy aż zaśnie :tak: mówi że się boi sam zasypiać i ponoć to jest normą u dzieci w tym wieku.
A tak było dobrze jak sam zasypiał ;-):tak:

Do góry