reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a wcześniej w jakim łóżeczku sypiał? :)
U nas Filipek jak skończył rok i 4mies to już miał swoj tapczan. Jakoś tak szybko u niego wszystko przemijało :sorry2::happy2: ale to chyba dobrze..
z nocnikowaniem różnie bywało. Dopiero przed 2ur zaczął sam wołać za potrzebą.

Filipek też lubi jak mu się czyta baje:) sam wybiera książeczki:)

reklama
a wcześniej w jakim łóżeczku sypiał? :)
U nas Filipek jak skończył rok i 4mies to już miał swoj tapczan. Jakoś tak szybko u niego wszystko przemijało :sorry2::happy2: ale to chyba dobrze..
z nocnikowaniem różnie bywało. Dopiero przed 2ur zaczął sam wołać za potrzebą.

Wcześniej w takim dziecinnym ze szczebelkami spał. Kacper bardzo się wierci w nocy i baliśmy się wcześniej przenieść do normalnego łóżka ale potem okazało się że świetnie sprawdziło się takie z barierka :-)

Kręciło ci się tak... że traciłaś równowagę? Bo ja po prostu lecę na plecy... Aż boję się samochodem jeździć.....Wczoraj bym się na syna wywaliła, dobrze odruchowo złapałam się futryny..
Tak, też tak traciłam równowagę. Trzymam kciuki!!:tak::-)
aga fajnie tak poplywac lepsze samopoczucie..co nie?
No baaa:) od razu lepiej:)

Dzwoniłam do gina... powiedział że jeśli nie ma plamień a są zawroty głowy to dobry znak... Kazał poczekać dwa dni i robić testa:-D:-D:-D a dla świętego spokoju mam iśc do laryngologa żeby pozaglądał do uszek może to coś od błędnika....
Ja wierzę, że będą dwie kreseczki :D Trzymam kciukasy!!:-)

Agniesiak fajny poranek na basenie miałaś :-) a mi nie wiem co z tym bobasem się pomyliło :zawstydzona/y:;-):-D
Nic nie szkodzi :) pomyłki się zdarzają:) A na basenie było zarąbiście :D

:-) moja znajoma teraz kupiła synkowi niedanow łóżeczko drewniane z barierką i też zadowolona jest no i spokojna że smyk nie spadnie.
U nas to tapczan bez żadnych barierek.

ciekawe co u reszty dziewczyn... jakoś tu ostatnio pustawo

Moj M oglada jakis dokument po niemiecku o Pomorzu przed wojna, a ze ja zielona jestem z jezykow obcych:zawstydzona/y:-az wstyd sie przyznawac:zawstydzona/y: to siedze przy kompie...

Dzwoniłam do gina... powiedział że jeśli nie ma plamień a są zawroty głowy to dobry znak... Kazał poczekać dwa dni i robić testa:-D:-D:-D a dla świętego spokoju mam iśc do laryngologa żeby pozaglądał do uszek może to coś od błędnika....
Czekamy na testa!!! Oj oby sie udalo i przelamalo zla passe:tak:
(...)
Royanna no u Ciebie te bóle też już bliski poród zwiastują :tak: pewnie jak odstawisz leki to szybko urodzisz :tak: ciekawa jestem jak wyglądasz w nowym kolorze? :-) może wstawiłabyś nam jakąś fotkę ;-)(...)

royana poród już tuż tuż coś czuję ;-)
(...)

Aniu wstaw zdjecia jak wygladasz bo bardzo mnie to ciekawi:-)cos czuje ze Ty sie pierwsza rozpakujesz:-)a moze gdzies Ci cos synek wlozyl i dlatego boli??
Kurcze, dziewczyny, nie straszcie mnie z tym porodem...naprawdę myslicie, ze bol kosci ogonowej szybko go zwiastuje??? Nawet jesli czuje maluszka wtedy??? Ja tabletki mam brac do 29go(wtedy wizyta) ale zamierzam przedluzyc do 2.11, aby nie rozpakowac sie 1.11:-)

A to fotki z dzisiejszego spacerku:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
royana ładnie zdjecia:) super wygladasz no i ten gigantyczny brzusio:-)
zamelduj się jutro bo pomysle że już na porodówce jesteś!:-p;-) Buzka

Dobranoc
do jutra:happy2:

Royanna ślicznie wyglądasz i dobrze Ci w tym kolorze :tak: Ty widocznie przyzwyczaiłaś się do jaśniejszych włosków ;-) a brzusio superaśny :tak: i pomyśleć że niedługo zniknie ;-)

Kinga a Ty nie poszłaś się wcześniej połozyć? ;-)

Ja też już się dzisiaj żegnam bo jutro niestety już do pracy jadę i trzeba rano wstać :-( a tak dobrze było w domku :-)

Spokojnej nocki dziewczynki. Jutro melduje się rano z kawką :tak:

DOBRANOC

reklama
royanna sliczny brzusio sliczna mamusia ladny kolor mi sie podoba..bardzo ladnie..ja tez mialam cale zycie pasemka i teraz przy tej ciazy majac 34 lata zafarbowalam wloski na czarno..bylam w szoku czulam sie strasznie..i teraz juz nie zrobie szybko blond przyzwyczailam sie do czarnych i wszyscy mowia ze 100razy lepiej..wiec moze royanna juz zostaniesz z tym kolorem-kto wie...no ciekawe kiedy urodzisz..

pyszczku jeszcze troszeczke i sebus bedzie zawsze z wami..w niedziele i wszystkie dni..

gioeska ciekawe jak ty dlugo bedziesz jeszcze 2w1..

bereshko mialas zagladnac do nas w niedziele wieczorkiem..a tu nic..

a reszta dziewczon gdzie cos cicho i pusto..co jest dziewczyny z wami..dobranoc milej nocy zycze..

Do góry