reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia to prawda że nie musi być nitek krwi, tak więc kochana szykuj się do porodu :-):-):-) a wiesz że Ty dokładnie masz termin porodu taki jak moja przyjaciółka zresztą też Gosia :tak: dziś dokładnie też kończy 38 tydzień :tak:

Anufifi dobrze że jesteś chociaż duchem :tak::-) ale brakuje nam Twoich postów :-( dobrze że jesteś i czuwasz tak jak napisała Royanna :tak: p.s. coś Ci się suwaczki rozciągnęły ;-)

Kinga i mi się zachciało kopytek tylko takich z sosikiem i żeberkami ;-):-)

reklama
Gosiu, z czopem podobno jest tak, ze jak odchodzi bez podbarwien, bialy, przezroczysty itd to moze to dlugo trwac. Jak z podbarwieniami brunatnymi to tez, moze oznaczac porod nawet dopiero za ok 2tyg, ale jak podbarwiony swieza, czerwona krwai, to porod w ciagu 24godzin! Ale to nie regula. Ja jednego dnia mialam na brunatno, drugiego rano rak samo a po poludniu krwia i wieczorem urodzilam.

Paula jeszcze testów nie kupiłam, musze sie wybrać do apteki i pewnie jutro to zrobię. Mąż też mi gada że w niedzielę będziemy robić... sama jeszcze nie wiem.
zobaczymy.
troszke sie boje..wyniku. ale co ma być to będzie.

a Ty kiedy? :)

Paula jeszcze testów nie kupiłam, musze sie wybrać do apteki i pewnie jutro to zrobię. Mąż też mi gada że w niedzielę będziemy robić... sama jeszcze nie wiem.
zobaczymy.
troszke sie boje..wyniku. ale co ma być to będzie.

a Ty kiedy? :)

pewnie co ma być to będzie :tak::-) a ja nie liczę już w tym cyklu na fasolkę przez to krwawienie :-( w piątek ide do ginki i powiem jej o tym zobaczymy co powie :confused:

Gosia mnie czasem coś tam poboli, ale ja nie mam rozwarcia i mi czop nie odchodzi tak jak Tobie! :-) ja zamiast mycia okien, włączyłam sobie głośno muzykę i trochę sobie pokicałam przy prasowaniau :-D a potem w pokoju :-D:-D:-D i Sebuś od razu zaczął sie rozpychać :-)
Co do witamin to ja biorę nadal regularnie Feminatal 1 tabl. dziennie, a po porodzie zapytam gina, chociaż wyniki krwi mam b. dobre :)

Paula fajnie że się cieszysz z mojej obecności :-);-)

Royanna mi też mają dać receptę po porodzie na ten spirytus :tak: a świnka na pewno spodoba się Synkowi ;-)

Anufifi dobrze że jesteś :happy2::happy2::happy2:

Kinga kopytka.....mmmmniam :-)

reklama
Paula główka do góry, nic sie nie martw bo nie masz czym:) nie trać nadziei bo jeszcze nic straconego:) pojdziesz dowiesz sie, a jezeli ten cykl nie wyjdzie bedziemy razem sie starac w listopadzie:) razem raźniej:) nie jesteś sama pamietaj, tulę i całuję:* bedzie dobrze!:tak:;-)

Do góry