reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie oki:) Wlaśnie zjadłam śniadanko i zaraz z M idziemy do urzędow załatwiac dokumenty bo staram się na uczelni o stypendium socjalne. jedno już bede miec z tytułu niepełnosprawności, ze względu na ten mój kregosłup dostawac będe na uczelni 300zł miesięcznie za stopień umiarkowany :) Jeszcze jakby mi sie udało dostac te stypendium socjalne.. ah.. wtedty byłoby juz git:)
A czuję się świetnie:) Nic mnie nie boli, nic nie dolega:) Dzieciaczeka kopie jak szalony:) 3 listopada idziemy na wizyte do gina:)

Agniesiak to trzymam kciuki za stypendium! :tak: dobrze że dobrze się czujesz :-) a dzidzia daje znać o sobie :-) u Ciebie już 22 tydzień leci a dopiero co testowałaś :eek::-):-)

reklama
... wziełam tabletkę bo same okłady mało dają coś.. :// ale już troszku lepiej.
oj mam się teraz z tymi cycolami mam...:sorry::confused2: i mam nadzieje że to mi niebawem minie bo uwierzcie mi że lekko nie jest, leżeć sie nie da i ciglę muszę je trzymać wysoko bo jak sa za nisko to bardzo ciągną:-(

Gosiu daj znać jak wrocisz od gina :)
Paula biedny twoj Paweł, ale chyba wiem co czuje bo też tak kiedyś miałam i nie mogłam głową ruszać tak bolało... mnie wtedy przewiało
Agniesiak oby w słusznej oby.... takie męczarnie :-p

hej laseczki:-)

Paula kochana juz sie melduje:-)ale powiem Wam ze od wczoraj tak mnie brzuch boli ze mysle ze to juz sa poczatkowe skurcze..dzis na 14mam ginka i marzy mi sie aby powiedziala"ma Pani 6cm rozwarcia prosze jechac do szpitala":-)mam nadzieje ze tez zrobi mi ktg..do boli brzucha doszedl mi bol plecow...

Paula piszesz ze Ciebie wszystko dookola denerwuje ja tez mam tak od jakiegos czasu...a jak sie na Maje wydre to potem plakac mi sie chce ze jestem zla matka:-(

buziaki dla wszystkich babeczek:-)

No no Gie osko i mnie sie coś zdaje ze do porodu jeden krok!!!!
Doskonale Cie rozumiem ze chciala byś juz urodzic..ta koncówka jest najtrudniejsza!!!! ale dzieki Bogu nie trwa wiecznie!!!!!!
Ja w zasadzie do tego etapu ciązy czułam sie super ale coraz czesciej dają znać różne dolegliwosci!!!!!
Na sczescie ból podbrzusza przeszedl....bałam sie nieziemsko zeby nic złego sie nie dzialo...jakoś w tej ciązy chyba bardziej schizuje!!!!

No dobra laseczki to co po kawce?

Kinga- trzymam kciuki zeby przeczucia dziewczyn sie sprawdziły!!!!!! Puki co tempka piękna!!!!

Gosia plaszczyk super:) mam identyczny tylko że czarny. Fajne kolorki i na pewno bedziesz ładnie wygladała:) buty też ekstra, ale ja bym sie bała przez net kupic bo ja to musze przymierzyć
Czarodziejka dobrze że ból już minął i lepiej sie czujesz:) 3maj tu za nas kciuki 3maj!:tak:;-) przydadzą się :) Buzka

Cześć dziewczyny u mnie... hmmm smutno jakoś....tempka 37 ale test sikany nie pokazał nic a owulacyjny nadal kreskę.... i już sama nie wiem co i jak.... dla tego nie pojechałam na betę... poczekam. Ale nic z tego nie będzie coś tak czuję.... piersi mnie zaczęły boleć ale prze @ też tak mam wiec to dla mnie nic dziwnego... pozdrawiam was życzę fajnego dzionka;-)

Witajcie :-) Jestem wcześniej niż myślałam, szybko udało nam się wszystko załatwić :)

Dzastina aha, czyli już wszystko wiem odnośnie racuszków, dzięki :-)

Kiki hehe Dziewczyny myślały że urodziłam :-D a ja nadal brzuszek noszę :tak: ale powiem Ci że jakoś od wczoraj chodzę taka podekscytowana, sama nie wiem dlaczego, mam takie wrażenie jakby za chwilę miało się wydarzyć coś waznego ;-) jakaś taka niespokojna jestem a z drugiej strony cieszę się ;-) dziwne uczucie :)

Patrysiu leż, odpoczywaj, zobaczysz wszystko dobrze się ułoży :tak: Buziaki przesyłam :-)

Gosia, Royanna zaczekajcie na mnie z tymi porodami! Hehhehe :-D:-D:-D

Kinga czyli jak na razie wszystko jest na dobrej drodze do sukcesu :tak: poczekaj spokojnie do 2go, już niedaleko do poniedziałku i będziesz wiedziała ;-)

Paula hmmm to ja tak samo robię te placki :sorry: teraz mam inne ziemniaki, może spróbuję z tych zrobić za jakiś czas :)
A co do Twojego M to może Go gdzieś zawiało, albo nadwyrężył mięśnie...:eek:

Czarodziejko mnie nospa zawsze pomagała na bóle brzucha, także jakby co to bierz :tak:

Royanna przytyłam przytyłam, boczki mi się ze spodni wylewają :-D:-D:-D a wiesz tak sobie myślałam wczoraj że może Twój Tata coś przeczuwa że przyjechał do Was, może już chce być z Wami awaryjnie jakbyś Ty miała na porodówkę jechać ;-)

Agniesiak bardzo się cieszę że dobrze się czujesz i wszystko ok u Was ;-)

Gosia płaszczyk bardzo ładny! :tak: Daj znać koniecznie po wizycie u gina! :-)

A ja niedawno poszłam do toalety na siku i podczas podcierania zauważyłam na papierze że wyleciał mi taki dosyć spory strzępek białego, zbitego śluzu :szok::szok::szok:
Oprócz tego już zdążyło mnie przeczyścić, tzn nie biegunka, ale taki luźny stolec, dziwne to ...

Może ten śluz to fragmenty czopu? :szok:

Witaj Pyszczku :-) dobrze że jesteś :-) czop raczej jest przeźroczysty niż biały ale może u Ciebie tak właśnie wygląda :-) no i to przeczyszczenie może organizm się przygotowuje ;-):tak::-)

a ja właśnie pisałam smsa do koleżanki z pracy na wczoraj miała termin ale jeszcze nie urodziła, czeka aż się zacznie :tak::-)

reklama
Paula no własnie sama nie wiem co to jest :szok: tym bardziej że wczesniej nic takiego nie miałam, no nic, ja też czekam aż się zacznie ...:-) Choć jeszcze 10 dni do terminu :)

Do góry