reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie moje planowanie płci się nie udało ;-) Mianowicie chciałam drugiego synka i cichaczem przed mężem wykalkulowałam dni płodne (a cykle mam książkowe, 14 dni po dniu pierwszego dnia miesiączki mam owulke, trudno było ją przegapić bo do tego wszystkiego miałam bóle owulacyjne) no i w dzień płodny hopla na męża :sorry:... I w ten sposób dorobiliśmy się córuni :eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tyśka nieźle :eek::eek::eek::-D:-D:-D Gratuluje córeczki :tak::-):-)

reklama
Kinga odpowiedziałam :tak: test robię 2 listopada no chyba że nie wytrzymam i zrobie w niedziele ;-) a czuję się dobrze, nic a nic nie przewiduje fasolki :-(
i
no to wybacz że nie zauważyłam :zawstydzona/y:
Wiec 2go razem testujemy!!!:-) pewnie nie wytrzymasz i zrobisz wczesniej hehe tak jak i ja:-p;-) tylko koniecznie proszę o info :rofl2: I nie gadaj nie gadaj bo jest tak zwana cisza przed....... !!! :tak::-)

Tyśka nieźle nieźle :-) gratki!!!

dziewczyny zbieram sie do tego lekarza...jakos tak poddenerwowana jestem...nie wiem czemu?Juz torbe spakowalam do konca wiec nic nie pozostaje jak rodzic...buziaki kochane:-)

no to wybacz że nie zauważyłam :zawstydzona/y:
Wiec 2go razem testujemy!!!:-) pewnie nie wytrzymasz i zrobisz wczesniej hehe tak jak i ja:-p;-) tylko koniecznie proszę o info :rofl2: I nie gadaj nie gadaj bo jest tak zwana cisza przed....... !!! :tak::-)
Jak zatestuję napewno dam znać :tak:Ale Ty też!!!:-p Już niedługo :-) i jak bardzo bym chciała żeby ta cisza przyniosła fasolkę :tak::-p ale bardziej nastawiam sie na następny cykl :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu bedzie okej:) idz i daj znać jak było! ;-):-)
Paula wiem i życzę ci fasoleczki mocno mocno!:happy: jeszcze pare dni i bedziemy wiedziały na czym stoimy. Ale pamiętaj że nawet jak sie nie uda to dalej działania trwają, wspieramy się tu i bedzie oki ;-) do świąt grudniowych to na pewno się uda! wierze w to

Do góry