reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

.....Jak wynika z badań pomiarów hCG prowadzonych u kobiet starających się zajść w ciążę, około 1/2 do 1/3 zarodków obumiera podczas drugiego tygodnia po zapłodnieniu i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że były w ciąży...............
SMUTNE ale PRAWDZIWE :-(
dlatego trzeba wierzyć i byc dobrej myśli zawsze...
a Ja wierzę że w końcu uda się Nam wszystkim! :tak:

Maleńka miło cie poznać!:happy:

UDA SIĘ WSZYSTKIM :tak::tak::tak::tak::tak: ZOBACZYCIE :tak::tak::tak:
NATURA WIE CO ROBI :tak::tak:

reklama
Kinga to smutne :-( ale musimy mieć nadzieję :tak: uda nam się napewno :tak:

Maleńka miłej pracki ja też już zmykam...

jadę z M do lekarza :tak: tzn mamy spotkać się na miejscu

może uda mi się wieczorem do Was zajrzeć :tak:
Papa

Witam dziewczynki.:-)

Znów naskrobałyscie tyle że nie dam rady nadrobic wszystkiego.
Wpadłam zobazczyc jak sampoczucie PATRYSI bo sama przezywałam to co ona i znam ten ból.
PATRYSIU dziewczyny maja racje nie czytaj i sie nie stresuj.Ja dokońca też nie wiem jak to jest ale wydaje mi się że jeżeli chodzi o szef to znaczenie ma długosc szyjki może twoja juz sie nie kwalifikuje wiem że na pessare nie może byc mniej niż 0,50 cm. Ale skoro gin nie mówił o pessarze to moze leki wystarczą. Ja teraz mialam pessar,ale w poprzedniej ciązy wykryto w 29 tc skaracjacą szyjkę i mialam tylko leki. Takze kazdy przypadek jest inny musisz zaufac lekarzowi i myslec pozytywnie to juz połowa sukcesu.

KIKI postaram sie w najblizszym czasie wkleic jakies fotki.
Moja mała ostatnio była wazona na 6 tygodzni i wazyła 5275.
Ogólnie jest bardzo duza i kazdy mówi że wyglada przynajmniej na trzy miesiące.

BERSHKA ja Cie normalnie podziwiam za to jaka jestes TWARDA przy tylu problemach. Trzymam kciuki i modlę się żeby KUBUŚ jak najszybciej doszedł do siebie. :tak:

Maleńka mnie też udało się zaplanować dziewczynkę!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

:-) trzymam kciuki za staranka.

:-) czekamy na wasze dzieciaczki może któres się zdecyduje w najbliższych dniach.

Przepraszam za błędy ale jaz zwykle się spieszę:zawstydzona/y:.Pozdrawiam

maleńka zaglądaj w wolnej chwili :)) milej pracy!
Paula życzę aby twojemu mężowi w końcu ten ból minął. zdrówka. i do pozniej jak cos:)

ja też chyba znikam już
ide poleżeć bo jestem w zagrożonej jeszcze strefie fasolkowej

Ja tez musze iśc do Skarbówki po zaświadczenia.. eh.. ale mi się nie chce bo kawał drogi mam:-p I tak się zastanawiam czy iśc:-D Bo jak nie pójde teraz to jutro rano z M będe musiała leciec:tak:
Hmmm... no nie wiem co mam robic:-D

Pyszczku nie wiem o co pytasz ale odpowiem o karmieniu pozajelitowym
Kubuś żeby uniknąć jedzonka pozajel.musi sam jeść to logiczne jeżeli układ pokarmowy nie zaakceptuje wyzszej dawki mleczka musi byc w domku karmiony pozajel.podczas snu. Będzie to trwać tak długo aż jelita"zaskoczą" :eek: póki co je ładnie i chce jeść, ładne kupki robi i nie odwadnia się więc chucham, zeby tak już zostało. co 2 dni jest zwiększana dawka po 5 ml. Jak widzisz to żmudna praca i dla bardzo cierpliwych rodziców. Sama nie wiedziałam, ze bede potrafiła poświęcić temu tyle czasu kosztem domu i mojego drugiego syneczka :-( ale kiedyś mam nadzieję będzie nam to wynagrodzone.

Kubuś śpi...wczoraj dostałam wynik EEG i lekarka po opisie stwierdziła, ze Kubusia mózg pracuje jak dziecka 6 m-cznego :-):-):-) mam mądrego syneczka. Oby tylko zaczął jeść sam bez dodatkowych kroplówek i było by wszystko już ok.

Tyle tu dzieci chorych, jak widzę te matki to na prawdę je podziwiam. Ja wszystko zniosę każdą chorobę ale nie wiem jak zniosłabym chore dziecko umysłowo :zawstydzona/y::-( które nie rozpoznaje własnej matki :-(

uciekam, buzia

Ostatnia edycja:
heja, już wróciłam ze skarbówki:tak: przeszłam się, a co:-p taka piekna jesień za oknem:-D
Wspaniale, że Kubuś daje radę. Trzymaj się Kochana. Ja też nie wiem jak bym zniosła gdyby dzidziuś mnie nie poznawal.. no ale przecież te dzieci też czują obecnośc rodziców, nawet jak nie poznają.
Zaraz i ja sobie sprawdze w tych chinskich tablicach.. w google poszukam:zawstydzona/y:
Kochane a dziś w rozmowach w toku na tvn o 15:55 babeczki będą mówic o porodach.

reklama
Malenka- wg tablic moj pierwszy synek sie zgadza ale drugi powinien byc dziewczynka a nie jest:))))) Wola Boża?
Bershka- Kochana ja z calego serca wierze ze cały ten Wasz trud związany z "chorobą" czy przypadłoscią Kubusia bedzie Wam wynagrodziny!!!!!!!!!!
Pan Bog wie ile komu dac na Barki!!!!!! Tak jak piszesz tu potrzeba cierpliwosci a nie kazdy ja ma!!!!!

Do góry