Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczyny włączcie na tvn!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PATRYSIU dziewczyny maja racje nie czytaj i sie nie stresuj.Ja dokońca też nie wiem jak to jest ale wydaje mi się że jeżeli chodzi o szef to znaczenie ma długosc szyjki może twoja juz sie nie kwalifikuje wiem że na pessare nie może byc mniej niż 0,50 cm. Ale skoro gin nie mówił o pessarze to moze leki wystarczą. Ja teraz mialam pessar,ale w poprzedniej ciązy wykryto w 29 tc skaracjacą szyjkę i mialam tylko leki. Takze kazdy przypadek jest inny musisz zaufac lekarzowi i myslec pozytywnie to juz połowa sukcesu.
Pyszczku nie wiem o co pytasz ale odpowiem o karmieniu pozajelitowym
Kubuś żeby uniknąć jedzonka pozajel.musi sam jeść to logiczne jeżeli układ pokarmowy nie zaakceptuje wyzszej dawki mleczka musi byc w domku karmiony pozajel.podczas snu. Będzie to trwać tak długo aż jelita"zaskoczą"póki co je ładnie i chce jeść, ładne kupki robi i nie odwadnia się więc chucham, zeby tak już zostało. co 2 dni jest zwiększana dawka po 5 ml. Jak widzisz to żmudna praca i dla bardzo cierpliwych rodziców. Sama nie wiedziałam, ze bede potrafiła poświęcić temu tyle czasu kosztem domu i mojego drugiego syneczka :-( ale kiedyś mam nadzieję będzie nam to wynagrodzone.
Kubuś śpi...wczoraj dostałam wynik EEG i lekarka po opisie stwierdziła, ze Kubusia mózg pracuje jak dziecka 6 m-cznego :-):-):-) mam mądrego syneczka. Oby tylko zaczął jeść sam bez dodatkowych kroplówek i było by wszystko już ok.
Tyle tu dzieci chorych, jak widzę te matki to na prawdę je podziwiam. Ja wszystko zniosę każdą chorobę ale nie wiem jak zniosłabym chore dziecko umysłowo:-( które nie rozpoznaje własnej matki :-(
uciekam, buzia
Malenka- wg tablic moj pierwszy synek sie zgadza ale drugi powinien byc dziewczynka a nie jest))))
hej dziewczyny ja juz wrocilam..u malego wszystko ok..ja mam rozwarcie na 3cm ale zero skurczy na ktg...poza tym maly nie chcial sie ruszac podczas zapisow ktg:-(ogolnie wszystko jest ok...wazy ok 3300..brzucho boli i nie wiem czemu nie bylo skurczy na ktg...no ale nawet Royanka pisala ze nie miala na ktg widocznych skurczy a rozwarcie sie duze zrobilo!!Takze czekam kiedy maly lobuz sie urodzi:-)
GOSIU no to już na dniach.... aj czuję że jeszcze w tym tygodniu urodzisz!!!hej dziewczyny ja juz wrocilam..u malego wszystko ok..ja mam rozwarcie na 3cm ale zero skurczy na ktg...poza tym maly nie chcial sie ruszac podczas zapisow ktg:-(ogolnie wszystko jest ok...wazy ok 3300..brzucho boli i nie wiem czemu nie bylo skurczy na ktg...no ale nawet Royanka pisala ze nie miala na ktg widocznych skurczy a rozwarcie sie duze zrobilo!!Takze czekam kiedy maly lobuz sie urodzi:-)
A wiesz widzisz właśnie sprawdziłami co wyszło???? Z synkiem się zgadza i z córeczką też
![]()
Kinga dziękuję w imieniu mężaPaula życzę aby twojemu mężowi w końcu ten ból minął. zdrówka. i do pozniej jak cos![]()