R
rouż
Gość
Hej Kochane!
Nadrobilam caly dzionek-ale napisalyscie

Tata powiercil, pozawieszal i od razu pokoik Macia zyskal:-) na wygladzie.
Pozniej odebralismy smyka ktory dzis mial "wewnetrzne" pasowanie na przedszkolaka i byl z tego bardzo dumny
no i szczesliwy, ze dziadzio po niego przyszedl i to przed kolacja

Ja ciazowo czuje sie dobrze, jutro mam wizyte ale bez usg i nawet nie wiem czy zechce zrobic mi przeglad:-(, ale moze uda mi sie ja uprosic.
Ale bardzo mnie matwi, ze znowu wrocil mi stan zapany dziasla i chyba zeba bo mnie boli...

To co mialam miesiac temu...

Wtedy po wizycie u stomatologa, ktora stwierdzila, ze teraz nic zrobic nie moze(nie zdejmie mostka porcelanowego, nie zrobi zdjecia, nie da antybiotyku)przez 2tyg jeszcze mi sie babralo, teraz mialam prawie 2 tyg spokoju a dzis znowu ropa i bol zeba:-
-
-(. Kurcze, zaczynam miec dosc...
Gosiu, u Ciebie malymi kroczkami ale do przodu
.
Ja poszlam na IP i powiedzialam, ze rodze, o 14tej nie mialam skurczy na ktg i rozwarcie tylko 2cm, wiec mnie nie chcieli zostawic ale zostawili a o 22:50 mialam Maciusia na swiecie
Pyszczku-Ciebie pewnie wezmie z zaskoczenia
Malenka-i tak jestem w szoku, ze tak wszystko szybko ogarniasz
A co do tablic chinskich...z pierwszym synkiem nawet nie myslalam o planowaniu plci, a z drugim powinnam miec coreczke;-)
Bershka-nie trac nadziei, moze Kubus rozkarmi sie
i bedzie super!
Paula, Patrysia, Czarodziejka, Agniesiak, Tusia, Kinga, Okruszynka, Betti i Anufifi-pozdrawiam cieplutko!
Mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo...
Nadrobilam caly dzionek-ale napisalyscie

Tata powiercil, pozawieszal i od razu pokoik Macia zyskal:-) na wygladzie.
Pozniej odebralismy smyka ktory dzis mial "wewnetrzne" pasowanie na przedszkolaka i byl z tego bardzo dumny

Ja ciazowo czuje sie dobrze, jutro mam wizyte ale bez usg i nawet nie wiem czy zechce zrobic mi przeglad:-(, ale moze uda mi sie ja uprosic.
Ale bardzo mnie matwi, ze znowu wrocil mi stan zapany dziasla i chyba zeba bo mnie boli...

Gosiu, u Ciebie malymi kroczkami ale do przodu

Ja poszlam na IP i powiedzialam, ze rodze, o 14tej nie mialam skurczy na ktg i rozwarcie tylko 2cm, wiec mnie nie chcieli zostawic ale zostawili a o 22:50 mialam Maciusia na swiecie

Pyszczku-Ciebie pewnie wezmie z zaskoczenia

Malenka-i tak jestem w szoku, ze tak wszystko szybko ogarniasz

A co do tablic chinskich...z pierwszym synkiem nawet nie myslalam o planowaniu plci, a z drugim powinnam miec coreczke;-)
Bershka-nie trac nadziei, moze Kubus rozkarmi sie

Paula, Patrysia, Czarodziejka, Agniesiak, Tusia, Kinga, Okruszynka, Betti i Anufifi-pozdrawiam cieplutko!
Mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo...