reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga głowa do góry.... ja mam cały czas przeczucie że ty pierwsza zafasolkujesz :happy::happy::happy: mnie zaczyna pobolewać brzuch jak na @ i cyce boleć więc wiesz.... nie nastawiam się tak bardzo....Czekam tylko tego felernego 1-2 grudnia bo w tych dniach @ powinna przyjść po Dupku... Uda ci się zobaczysz ;-);-);-)
:happy: w końcu się uda to na pewno. W sumie to nie śpieszy nam się więc poczekamy na swój odpowiedni czas na dzidzię. Może i się teraz udało, ale jakoś nie czuję nic szczególnego prócz bolących piersi wiec pewnie to na @. Trudno wyczuć.
Z przeczuciami różnie bywa Dzastina ;) nie ważne kto pierwszy lecz to abyśmy wszystkie zaszły w ciążę. Życzę nam tego wszystkim starającym się.

Wróciłam z miasta, kupiłam zapas skarpet.
Teraz odpoczywam.
Miłego popołudnia!:happy:

reklama
Kinga super że wróciłaś :tak::tak: mam nadzieję że lepiej się czujesz:tak::tak:
:happy: a co tu za wiele narzekać.... męża mam cudownego który mnie wspiera jak może, syna mam cudownego który wynagradza mi wszystkie smutki swoim uśmiechem, swoim ciepłym słowem; Kocham Cię mamuś...
Jest okej... :tak: Trzeba chyba czerpać radość z tego co nam daje życie. Nie zawsze jest łatwo, ale należy zauważać to co mamy w danej chwili i cieszyć się tym.
Przemyślałam troszkę i mam nadzieje że bede inaczej teraz podchodziła do pewnych spraw np związanych z naszymy staraniami.
Też się cieszę że jestem z wami
Brakowało mi tych rozmów! :)
Brakuje tutaj jeszcze naszego Pyszczka,Gosi,Royanki,Kiki,Anufifi,Beti i całej reszty... brakuje was dziewczynki

Paula Tobie też dziekuje... i wiesz za co:) buziak*

:happy: a co tu za wiele narzekać.... męża mam cudownego który mnie wspiera jak może, syna mam cudownego który wynagradza mi wszystkie smutki swoim uśmiechem, swoim ciepłym słowem; Kocham Cię mamuś...
Jest okej... :tak: Trzeba chyba czerpać radość z tego co nam daje życie. Nie zawsze jest łatwo, ale należy zauważać to co mamy w danej chwili i cieszyć się tym.
Przemyślałam troszkę i mam nadzieje że bede inaczej teraz podchodziła do pewnych spraw np związanych z naszymy staraniami.
(.....)
Paula Tobie też dziekuje... i wiesz za co:) buziak*
Kinga ;-);-);-):-):-):-) i zgadzam się w 100% z tym co napisałaś :tak::tak::tak: wierzę że jak przyjdzie odpowiedni czas to będziemy miały kolejne dzieciątko :tak::-):-) każda z nas! :tak: dobrze że już jesteś! :-):-):-)

Ja dziś trochę zajęta jestem ale czas na przerwę i zrobiłam sobie gorącą czekoladę new_tongue.gif czekolada.jpg

Paula mmm tez bym wypiła gorącą czekoladę :) ale nie mam więc zastąpię to sobie kubkiem gorącego kakao ;) a co tam.
więc stuk puk i pijemy! ;-)

Dziś jeszcze kupimy na party urodzinowe synka; serpentyny, obrusik i łańcuch z napisem happy birthday :) będzie kolorowo w tym roku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój M nadal chory więc dzień spędzimy w ciepłym domku :tak:
Maleńka zdrówka dla M życzę i również miłego dnia! :tak:

dobrze się czuje:-)pomimo ze coraz mi ciężej:sorry:ale jest dobrze;-)
Patrysiu cieszę się że dobrze się czujesz :-) to teraz na Ciebie czekamy z porodem :tak::-)

ja po ciężkim weekendzie na uczelni:confused2: Od czwartku wieczorem Was nie czytalam i chyba juz nie nadrobie tylu stron:sorry: W sobote cały dzień od 8 rano do 18:00 na uczelni.. masakra jakaś.. i okazało się, że z soboty na niedziele nie mamy gdzie nocowac w Olsztynie bo narzeczony kolezanki naszej myslałm, że my tylko na jedną nockę jesteśmy i zrobił jej awanturę.. Więc tylko do niej pojechaliśmy to tamten wyszedł z domu.. ja się jeszcze wykąpałam w pizamki przebrałam ale była taka dziwna atmosfera..:confused2: To wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy w nocy do mojej mamy do Mławy. No i wczoraj nie byłam na zajęciach:no: Eh.. tak nas z noclegiem wykiwac.. dobrze, że samochodem bylismy bo inaczej to na dworcu musielibysmy spac:wściekła/y:
Agniesiak współczuje takiego weekendu :-( co za matoł żeby tak się zachować i to do tego Ty w ciąży jesteś...palant! :wściekła/y: ale teraz posiedzisz sobie w domku i odpoczniesz :tak:

No widzicie, niektórzy juz tacy są palanci i już..
Tylko się zastanawiam gdzie ja będe spac jak będe znów musiala jechac do szkoły..:eek: no ale coś się wymyśli..
Za dwadzieścia minut powtórka mojego serialu;-) Nie oglądałam w piątek to teraz sobie powtórkę chociaż zobaczę, hihi:)
Potem o 16:00 na polsacie jest taki program Malanowski i partnerzy i bedzie występowac moja koleżanka:) Bo ona po szkole aktorskiej i razem z moim M śpiewają w jednym zespole co Wam kiedyś linka na You tube podawałam:)

Paula mmm tez bym wypiła gorącą czekoladę :) ale nie mam więc zastąpię to sobie kubkiem gorącego kakao ;) a co tam.
więc stuk puk i pijemy! ;-)

Dziś jeszcze kupimy na party urodzinowe synka; serpentyny, obrusik i łańcuch z napisem happy birthday :) będzie kolorowo w tym roku :)
Kinga zdrówko.gif ;-)
no właśnie ja też musze zacząć coś kupować bo urodzinki zbliżają się wielkimi krokami :tak:

na innym forum dziewczyna napisała mi że kiedyś gin jej powiedział ŻE jeżeli przed @ bolą piersi tz że nie było w tym cyklu owulacji. Wogóle no ręce mi opadły. Nigdy o tym nie słyszałam. :sorry::-(

reklama
Do góry