P
patrysia*
Gość
To ja najmłodsza bo 7 grudnia będe mieć 23 latka
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super że już jest lepiej i że wyniki sa dobre:-)super zdjęcia słodziaczek z Kacperka:-)hej dizewczyny!!przepraszam ze sie wczesnej nie odezwalam ale mielismy ciezkie dni..co do wynikow to naszczescie wszystko jest ok tylko trzeba duzo dopajac woda lub cherbatka Kacperka...Maja juz sie powoli oswaja z bratem nawet dzis go w czulko pocalowala:-)wiec mam nadzieje ze niedlugo wszystko bedzie ok:-)Kacperek chyba lepiej realguje na ten bebilon peptis ale to dopiero za pare dni sie okaze:-)noce nie sa najgorsze bo ma dlugie przerwy:-)
Pare zdjeci z dzisiejszego "dluzszego"pierwszego spacerku:-)
Buziaki
p.s. prawdopodobnie nie bede miec netu przez 10dni takze nie zapomnijcie o mnie:-)