reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie było mnie chwilę a tu takie piekne wieści u Pajki!!!!
pajka GTAULACJE Ty niedowiarku!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ja i tak czułam pismo nosem:)
Bardzo się cięszę...to niesamowite dostać taki cudowny prezent na Swięta!!!!!! Jednak w tym okresie wiele cudów sie wydarza!!!!!!!

Bershka- prześlicznie wygladasz!!!!!
Mam nadzieje ze jestes tak samo spokojna jak na tym zdjęciu. Kubuś sama słodycz...taki Kochany okruszek...jak pomyślę ze ja niedługo takiego będę miala....ahhh:tak:

Dzastina- trzymaj się Kochana. Tulam!

Patrysiu- jak samopoczucie? Jakies większe objawy???
U mnie zaczely się pobolewania podbrzusza jak na @
Mam tak od kilku dni...myśle tylko czy to nie za wcześnie, bo z pierwszym synkiem tak miałam ale chwile przed porodem!!!! Potem zaczeły sie skurcze i poród!
Poza tym pachwiny mnie lekko bola i ogólnie krocze...zdecydowanie czuć ze maluch wciska się łepetynką!!!!!

Paula- a jak Ty sie miewasz ciężaróweczko. Widze ze 4 urodzinki synka udały się....I jaki piekny tort z Bobem Budowniczym!!!!:-D

reklama
Paula od dziś wedrujesz na L4 :happy: daj znać jak po wizycie u ginekologa :tak:
Czarodziejko odpoczywaj dużo... maluszek juz prawie że gotowy wydzę.

Dobranoc!
:happy:

O nie mogę !! Druga dziś jestem:) Jupi :)
Przed chwilką wypiłam glukozę i za godzinke M zawiezie mnie na pobranie krwi:tak:
Odezwę się jak juz będziemy w domku. Pewnie koło 13 bo po pobraniu jedziemy do teściowej na śniadanko:biggrin2:
Mały w brzuchu szalej:-D
Wiecie.. tak mnie od paru dni żebro pod lewym cycem napier****** że :szok: jakbym wielkiego mega siniaka miała..:eek: Ani spac, ani nic..:confused2:Odcisnąc to sobie nie odcisnęłam no bo jak i gdzie:eek: Nawet w nocy śpię na prawym boku bardziej..:eek:Eh.. muszę lekarza zapytac..

Dzień dobry :-)
Poleciałam rano zapisać się do ginki, myślałam że będe jedną z pierwszych to od razu zaczekam na wizyte a tu wizyta dopiero na 10:30 :-p a wystarczyło zadzwonić! ale kupiłam sobie po drodze serek biały na śniadanko :tak:

Paula- a jak Ty sie miewasz ciężaróweczko. Widze ze 4 urodzinki synka udały się....I jaki piekny tort z Bobem Budowniczym!!!!:-D
Czarodziejko czuję się raz lepiej raz gorzej jak to w ciąży ;-) czasami mdłosci mnie meczą i mam cofki ale jeszcze nie wymiotowałam, czasami boli podbrzusze, szczególnie na wieczór jak się nachodzę to się tak napina, mam niesmak w buzi i strasznie bolą mnie brodawki! :shocked2: zachcianek jakiś dużych narazie nie mam raczej coś bym zjadła ale nie wiem co i mojemu M też to się udziela ;-)
p.s. tort był z pociągiem Tomkiem ;-):tak::-D
a u Ciebie widzę synek powoli szykuje się do porodu :tak: uważaj teraz na siebie aby za wcześnie nie urodzić! niech święta jeszcze spędzi bezpiecznie w brzuszku :tak:

Paula od dziś wedrujesz na L4 :happy: daj znać jak po wizycie u ginekologa :tak:
Kinga tak zdecydowałam się iść na L4 tydzień wcześniej a to dlatego że kolega z pokoju coś mówił że źle się czuje i że idzie do lekarza i może na L4 więc bym musiała robić za dwoje!!! a to mi się nie uśmiecha szczególnie że często nie najlepiej się czuje! o 10:30 wizyta napewno dam znać po powrocie :tak: co prawda usg mam dopiero 22 grudnia ale może chociaż ginka potwierdzi ciąże :tak:

Agniesiak powodzenia na glukozie ;-) oby wyniczki były dobre :tak: współczuje z powodu bolącego żebra a może to Dzidziuś tak Ci skopał ;-)

Pajkaa jak się czujesz?

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło mimo iż na dworze zimno i będzie coraz zimniej! Buziaki

Witam na porannej kawie.....jeszcze chwilka dla siebie, maly odstawiony do przedszkola, a ja sie zbieram do pracy.

Paula....przypomnialas mi:)......ja ciagle mialam ochote na biały serek jak bylam w ciazy.....smieje sie bo bylam wtedy akurat w Stanch i zamiast kosztowac kuchni swiata, wloskiej, chinskiej itd...to ja jadlam ser ;-)
Agniesiak.....to żeberko to napewno sprawka malego....czesto kopie??

Bershka.....maly jak zwykle przeuroczy...i do tego ten stoicki spokoj wypisnay na twarzy... to musi byc aniołek!!

Pajka...trzeba byc optymista...jakie wymioty? jakie nudnosci? ,,,,,;-)

Miłego dnie:)

Witam

Pajka czekamy na wieści- daj koniecznie znać jak po wizycie u gina?

Paula no i bardzo dobrze, że idziesz na l4 - wypoczywaj i nie ryzykuj, że się jeszcze jakimś choróbskiem teraz zarazisz.

Agniesiak ty opisujesz kopniaki małego a ja tutaj się rozmarzyłam jak to fajnie czuć takie maleństwo w sobie! Choć wiem, że takie kopniaki mogą być bolące. Jeszcze troszke musisz wytrzymać

Czarodziejko czuję się raz lepiej raz gorzej jak to w ciąży ;-) czasami mdłosci mnie meczą i mam cofki ale jeszcze nie wymiotowałam, czasami boli podbrzusze, szczególnie na wieczór jak się nachodzę to się tak napina, mam niesmak w buzi i strasznie bolą mnie brodawki! :shocked2: zachcianek jakiś dużych narazie nie mam raczej coś bym zjadła ale nie wiem co i mojemu M też to się udziela ;-)
p.s. tort był z pociągiem Tomkiem ;-):tak::-D
a u Ciebie widzę synek powoli szykuje się do porodu :tak: uważaj teraz na siebie aby za wcześnie nie urodzić! niech święta jeszcze spędzi bezpiecznie w brzuszku :tak:

HE HE HE Wybacz mi kochana tego Boba...zakręcona jestem....no ale to tak podobno w ciązy normalne :))))) Faktycznie Tomek na torciku...moze mi sie pomyliło bo mój synek mial w tym roku z Bobem..:)))))
Widzę ze samopoczucie masz jak przystało na początek ciązy....mnie też na poczatku muliło na maxa...ale nie wymiotowalam...za to z pierwszym synkiem wyrywało z płucami ze mnie az do 4 miesiaca....moze co ciąza to lepiej:)))))
Zyczę Ci zebyś czuła sie super:)))))

WITAM I JA:-)
U mnie zima na całego:-Dtylko my nie mamy zimówek:szok:M musi jak najszybciej kupic:tak:
Patrysiu- jak samopoczucie? Jakies większe objawy???
U mnie zaczely się pobolewania podbrzusza jak na @
Mam tak od kilku dni...myśle tylko czy to nie za wcześnie, bo z pierwszym synkiem tak miałam ale chwile przed porodem!!!! Potem zaczeły sie skurcze i poród!
Poza tym pachwiny mnie lekko bola i ogólnie krocze...zdecydowanie czuć ze maluch wciska się łepetynką!!!!!

ja o dziwo sie dobrze czuje tzn.skurcze nie męczą tylko spojenie tak jak u ciebie że chodzić nie idzie no ale to już normalne ponoć na tym etapie ciązy bo i synek się szykuje do porodu i nawet widze jak mam nisko brzuszek:tak:wiesz ja tez miałam bóle jak na @ i twardnienia i gdy nie sa regularne i nie za wiele na dniu to jest ponoć już normalne bo sie macica przygotowuje(ja je mam juz troche czasu)ale jak się niepokoisz to lepiej powiedzieć ginowi:tak:niech jeszcze Maksymilianek poczeka:tak:
O nie mogę !! Druga dziś jestem:) Jupi :)
Przed chwilką wypiłam glukozę i za godzinke M zawiezie mnie na pobranie krwi:tak:
Odezwę się jak juz będziemy w domku. Pewnie koło 13 bo po pobraniu jedziemy do teściowej na śniadanko:biggrin2:
Mały w brzuchu szalej:-D
Wiecie.. tak mnie od paru dni żebro pod lewym cycem napier****** że :szok: jakbym wielkiego mega siniaka miała..:eek: Ani spac, ani nic..:confused2:Odcisnąc to sobie nie odcisnęłam no bo jak i gdzie:eek: Nawet w nocy śpię na prawym boku bardziej..:eek:Eh.. muszę lekarza zapytac..
może lepiej powiedzieć o tym ginowi bo jak samowolnie zaczeło bolec to lepiej to skonsultować ale też i może być tak że maluszek nóżki tam pcha :-)życze dobrych wyników:tak:
PAULA to mówisz że się urlopujesz:-)no to fajnie że udało się telefonicznie wizyte umówić:tak:

Hej

Ja dziś od rana zarobiona. Była ekipa wyprali mi kanapę a ja pomyłam okna u Filipa i poprałam firany.
Teraz mam już wszystko na święta wysprzątane! :)
Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru z Filipkiem, fajnie było mały zadowolony.

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia:happy:

reklama
Kinga zazdroszcze ....u mnie porazka ....i nie wiem kiedy zrobie porządki :( w soboty jestem u mamy , teraz przed świetami nie ma sznas zeby jakas opiekunka mnie zastapiła ...a w tygodniu wracam o 17 i pędzę z Filipkiem na roraty....wiec totalnie nie mam kiedy :( ....ehhh pewnie wariactwo w ostatnich dniach i i tak bez generalki....

Do góry