No proszę nie było mnie cały dzień a tu takie wieści!!!!! :-):-):-) chyba muszę częściej znikać ;-)
Kinga WIEDZIAŁAM :-) moje
Gratulacje narazie takie cichutkie, większe będą jak wstawisz teścik

:-) ale napewno 2 kreseczka będzie w czwartek ciemniejsza

SUPER! strasznie się cieszę :-):-):-)
Honia :-):-):-)
Gratulacje 
no kreseczki pięknie widać

ciekawe który to tydzień u Ciebie bo to chyba z poprzedniego cyklu fasolka

:-) super prezent masz....wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :-)
msdracula witaj :-) Tobie też gratuluje!!!!

:-):-)
No proszę ile fasolek jednego dnia :-):-):-)
Dzastina ciekawe jak tam u Ciebie? coś czuję że Ty też ujrzysz 2 kreseczki

Oj to będą szczęśliwe święta :-)
Anufifi teraz najważniejsze dla Ciebie jest pozbyć się tego mięśniaka a potem będą już tylko piękne chwile

czego bardzo serdecznie Ci życzę
Patrysiu również Tobie i Twojej rodzince Wesołych i Zdrowych Świąt!!! :-)
Agniesiak cieszę się że wszystko wporządku że dzidzia zdrowo rośnie!! :-) no ciekawe czy pokaże co tam ukrywa na Dzień Dziadka ;-)
A ja byłam na USG i jakoś narazie nie jestem na 100% zadowolona :-( niby narazie wszystko jest ok

widziałam bijące serduszko :-) ale jedna rzecz mnie martwi....niby dzidzia z usg ma 7 t.c. (tak jak i z terminu ostatniej @) ale pęcherzyk ciążowy jest większy niż powinien tj. na 9 t.c. :-( lekarz powiedział żeby się raczej tym nie martwić ale żeby lepiej sprawdzić za jakieś 2-3 tygodnie.
że w tym tygodniu to już sie mierzy płód a nie pęcherzyk ale jednak zasugerował że powinien być mniejszy :-(i to mnie martwi.:-(
Przez to jutro nie jedziemy do Ustki tylko w wigilię a jutro rano idę do mojej ginki z tym wynikiem usg i powiem jej o tym wczorajszym plamieniu, zobaczymy co powie. Od razu zapisałam się na następne usg na 12 stycznia!
Teraz pozostaje czekać i modlić się aby dzidzia zdrowo się rozwijała.