reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Nadia nie planowaliśmy płci, co Pan Bóg da to będzie
:-) najważniejsze jest zdrówko dziecka 

Tak się pytam bo to jest taki wątek czy można zaplanować płeć;-)Nadia nie planowaliśmy płci, co Pan Bóg da to będzie:-) najważniejsze jest zdrówko dziecka
![]()
My z mężem zaplanowaliśmy córeczkę

Ale i tak życzę córci bo widzę,że synka już masz

Oczywiście,że zdrowie dziecka jest najważniejsze.
Paula25
Nadia fajnie że udało się Wam zaplanować córeczkę i oby Nadia nie okazała się chłopcem przy porodzie ;-) a macie już jakieś dzieci czy to Wasze pierwsze?
Mój mąż i synek chcą mieć chłopca więc mają przewagę ;-) mi jest wszystko jedno ale tak po cichutku marzę o córeczce jak każda kobieta chyba ;-) ale jak będzie chłopiec to też będe się bardzo cieszyła
:-)
Mój mąż i synek chcą mieć chłopca więc mają przewagę ;-) mi jest wszystko jedno ale tak po cichutku marzę o córeczce jak każda kobieta chyba ;-) ale jak będzie chłopiec to też będe się bardzo cieszyła

Właśnie nie mamy to będzie pierwsze...Nadia fajnie że udało się Wam zaplanować córeczkę i oby Nadia nie okazała się chłopcem przy porodzie ;-) a macie już jakieś dzieci czy to Wasze pierwsze?
Mój mąż i synek chcą mieć chłopca więc mają przewagę ;-) mi jest wszystko jedno ale tak po cichutku marzę o córeczce jak każda kobieta chyba ;-) ale jak będzie chłopiec to też będe się bardzo cieszyła:-)
mąż zapowiada,że jak Nam tak dobrze idzie to niedługo bierzemy się za "robienie" synka

Ja jestem przerażona bo nie wyobrażam sobie drugi raz tak leżeć i jeszcze przy dziecku:-)
Ale pewnie jak urodzę to zapomnę o tym leżeniu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula25
zobaczysz jak szybko dziecko rośnie i nim się obejrzysz będzie chodziła do przedszkola a wtedy zapragniesz drugiego maluszka a może i wcześniej 

ma pytanie głównie do patrysi... Dostaliśmy z mężem pozytywną decyzję bankową no i trzeba podpisać umowę kredytową. Czy jak pojadę raz podpisać to coś się może stać z moją szyjką???
Muszę tam być podpisy muszą być dwa...Mam wyrzuty sumienia już,że będę musiała tam jechać a mam leżeć:-(A przełożyć na później nie można bo mamy 5 dni od decyzji na podpisanie umowy...
Muszę tam być podpisy muszą być dwa...Mam wyrzuty sumienia już,że będę musiała tam jechać a mam leżeć:-(A przełożyć na później nie można bo mamy 5 dni od decyzji na podpisanie umowy...
P
patrysia*
Gość
możesz tak wolniej spokojniej nic się nie staniema pytanie głównie do patrysi... Dostaliśmy z mężem pozytywną decyzję bankową no i trzeba podpisać umowę kredytową. Czy jak pojadę raz podpisać to coś się może stać z moją szyjką???

Dziękuje jakoś mi lepiej się zrobiło bo już się stresowałam tą środąmożesz tak wolniej spokojniej nic się nie stanieja na badania np.też musiałam jechac czy np.do gina z 40 km w jedną strone a wszystko trzymało i nawet poprawiało się bo nadrabiałam to później lezeniem w domku
i jak pisałam też wstawałam aby obiadek zrobić czy co nieco przy synku zrobic
od razu to się takw szystko nie skraca tylko trzeba wolniej nie szalejąc i będzie dobrze a jak zaczniesz czuć bóle jak na @ czy częstrze twardnienia to weźmiesz sobie no-spe i polezysz w łóżeczku
![]()

reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Melduję sie....................z nieregularnymi skurczami......2 godzin temu bolało mnie na maxa...teraz juz mniej.....a coś sie z szyjką zadzialo!!!!!
I bóle krzyzowe mialam.....
Nie panikuję ..ale dla pewnosci torbę spakowalam......
I bóle krzyzowe mialam.....
Nie panikuję ..ale dla pewnosci torbę spakowalam......
Podziel się: