P
patrysia*
Gość
suuuper:-)sanki ognisko no Kacperek to sobie ma dobrze:-)A to dzisiejsze fotkiKacper na zdjęciach z dziadkiem no i ze mną ;-)
Zobacz załącznik 199197Zobacz załącznik 199198Zobacz załącznik 199199
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
suuuper:-)sanki ognisko no Kacperek to sobie ma dobrze:-)A to dzisiejsze fotkiKacper na zdjęciach z dziadkiem no i ze mną ;-)
Kinga jesli @ nie będzie to zrób jutro rano test ;-)trzymam kciuki!!!!!!!
Czarodziejko a Ty przypadkiem nie na porodówce?
Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorkuja położę się i obejrze jakiś film
![]()
super foteczki..kacperek ma sie fajnie,,saneczki kielbaski..super..;-)A to dzisiejsze fotkiKacper na zdjęciach z dziadkiem no i ze mną ;-)
a moze sie uda i bedzie fasolinka a jak nie to nastepne miesiace przed toba..super podejscie..nadzieja umiera ostatnia..Paula... co u mnie, hmm... otóż wszystko w porządku! Zielone światełko na dzidzię jest i staramy się, ale tak na lenia. Ten cykl jest jakiś wydłużony, normalnie mam owulkę między 12 a 13 dniem, teraz była w 16 dc wieczorem, a ostatnie serducho w 12 dc, więc 4 dni przed owulką. Nic z tego nie bedzie wierząc w najnowsze wiadomosci, że plemniki żyją do 3 dni.
No, ale co tam, jeszcze wiele miechów przed nami.
Pozdrawiam dziewczyny!![]()
Sylola gratulacje !!!Witam
Pisałam dziewczyny do Was jakis czas temu. Teraz chciałam tylko napisać, że u mnie na teście który robiłam pare dni temu II kreseczki.
Kiedyś pisałam, że pewnie z Kingą będziemy w jednym czasie w ciąży wieć wierze że teraz tak bedzie. Trzymam kciuki Kinga.
Witam
Pisałam dziewczyny do Was jakis czas temu. Teraz chciałam tylko napisać, że u mnie na teście który robiłam pare dni temu II kreseczki.