dziewczynki przepraszam was ale grypa mnie dopadla
prawie 40 st goraczki
bol gardla i slabo mi
leze od wczoraj
Ojej...współczuję...kuruj się szybciutko!!
Jagienka piekny kosz
a masz do niego stojak
i dobra cena
Niestety nie,spróbuję też wylicytować bo ten sam sprzedający ma wystawiony na aukcji

a jak nie to kupię normalnie,koszt nowego to ok.100zł,i tak wyniesie mnie dużo mniej niż nowy jak bym kupiła komplet na innej aukcji bez licytacji ;-)
A ja się dzisiaj podłamałam troszkę :-( miałam usg,mój lekarz chyba miał zły dzień bo się wogule nie odzywał...na koniec zapytałam go ile mała orietacyjnie waży a on mi na to że ok.1600gram i po chwili dodał że jest dwa tygodnie mniejsza niż na to wskazują tygodnie ciąży

ale żebym się nie martwiła bo rozwija się prawidłowo... a jak mam się nie martwić jak byłam dwa tygodnie temu prywatnie i wtedy było 1674g...spadła z wagi? Nic nie przybrała? Czy źle pomierzył? Powinna teraz mieć minmum 1900...strasznie się martwię,nie wiem co robić

tym bardziej że nfz nie przewiduje więcej usg,lekarzowi nic o prywatnym usg nie mówiłam bo odebrałby to jako podważanie kompetencji

Chciałam umówić się do tamtej lekarki która robiła mi to 3D ale do 25 jest na urlopie...i weź tu się człowieku nie martw...
Jakby tego było mało okazało się że zrobił mi się polip w gardle

jako że jestem w ciąży-jakiekolwiek działania są niewskazane i mogę wspomóc się "cudownymi" naparami z domowej apteczki albo siemieniem lnianym w formie kisielku a jeśli do tygodnia dolegliwości chociaż nie zelżeją-wybrać się na wymaz z gadła i nosa...
Jest mi z tego wszystkiego słabo,mdli mnie i boli mnie głowa...
Przepraszam że tak głównie o sobie...muszę się położyć...