reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pajkaa a jakie masz implanty jeśli mogę spytać? Fajną będziecie mieli różnicę wieku u dzieci nie za małą, nie za dużą :)

implanty zębow 6 i 7 dolnej :) a że procedura trwa troszkę to wolimy się wstrzymać bo to trzeba brać antybiotyki, potem jakby się cos dzialo to nawet rentgena nie zrobią... wiec wolimy poczekać :) no ja taką chcę między mną i siostrą jest rok i 3 miesiące między moim M i jego bratem 6 lat on nie chciał dużej i ja tez bedzie cieżko, ale dam radę :)

reklama
hej dziewczyny!
mozna sie do was przylaczyc? dopiero trafilam na to forum i sie zarejestrowalam
ja rowniez zaczelam starania o dzidziusia , bedzie to nasze pierwsze :)
od miesiaca lykam juz kwas foliowy i od pary dni olej z wiesiolka, kupilam tez komplet testow owu ! cykl mam 28 dniowy (mniej wiecej) a ostatnia @ mialam 11 lipca wiec wyglada na to ze jestem w 10dc i od dzis zaczelam tez robic testy owu.. jednak pierwszy nie pokazal nic, tylko kreske testowa..

w zasadzie marzy mi sie zeby sie od razu udalo !! poradzcie prosze jakies "pewne" metody... z tego co sie doczytalam to na chlopca najlepiej w dniu owu a na dziewczynke to sie wstrzymac jak sa dwie mocne kreski?
czy po przytulanku lezycie z nogami w gorze czy to mit? :)

pozdrawiam :)

czy po przytulanku lezycie z nogami w gorze czy to mit? :)

no doooobra ja sie przyznam...przy pierwszych staraniach (a dodam ze zaszlam w drugim cyklu)- robilam świece:-D:-D:-D no i moze to przypadek ale zaciązylam, przy drugium dziecku nie robilam zadnych akrobacji i zaszlam za 1-szym razem....No ale ja to w ogóle jestem płodna jak urodzajna ziemia:-D:-D:-D wystarczy ze chłop sie kolo mnie polozy:))))))

aha i nalezy dodac ze moj mąz ma plemniki "tytany" ktore przezywają po 4,5 dni a potem są z tego chlopaki....na dziewczynke to chyba bym musiala starania zakonczyc tydzien przed owulką:-D

.....nie uwierzycie czego slucham na youtube;-);-)
...pamietacie THE KELLY FAMILY...taka rodzinka jakby z kosciola wzieta:-D:-D
‪The Kelly Family - Every Baby‬‏ - YouTube

slucham i przypominam sobie szkołę podstawową...bo to w tych czasach ten zespół bym na topie...szok.

dobra ide spać...bo nikogo tu nie ma...:-:)-:)-:)-(

buziaki w cycaki
usta_www_gify_liq_pl%20%283%29.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
he świecę to i ja robiłam jakoś na początku samym gdy się staraliśmy mocno o drugie bobo.. potem odpuściłam bo to mi nic nie pomagało heh :] i testy owu nie pomagały nic :no2:

Czarodziejka
pamietam ich pamietam hihi :)) moi rodzice bardzo lubili słuchać..

hej dziewczynki!
gdzie sie podziewacie no!!!!!!:-:)-(
u nas szaro, buro i wilgotno...moja dzieciarnia jeszcze spi...
mksio obudzil sie o 5 i chcial do mnie do lozia - wiec go wzielam i zasnal...:))))))

Czarodziejka a Ty juz spac nie moglas?? Moje dziecko mnie o 7.20 od 2 dni budzi i nie widze na oczy, dobrze ze wystarczy bajke wlaczyc i moge jeszcze pospac sobie..
Jagienko a u Ciebie jak? kiedy do szpitala idziesz?:(

reklama
ja to od 7 na nogach jak zwykle :]
witam was i miłego życzę!

u was też tak burzliwie było wczoraj wieczorem? szok...

Do góry