dobre, :-) ale tobie moze i by sie udalo
2sweet witaj a kogo chcesz zaplanowac?
dziewczynke czy chlopca?
hej
no najpierw chcialabym chlopca.. zeby potem dbal o siostre i sie nia opiekowal i samych przystojniakow przedstawial
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre, :-) ale tobie moze i by sie udalo
2sweet witaj a kogo chcesz zaplanowac?
dziewczynke czy chlopca?
Czarodziejka a Ty juz spac nie moglas?? Moje dziecko mnie o 7.20 od 2 dni budzi i nie widze na oczy, dobrze ze wystarczy bajke wlaczyc i moge jeszcze pospac sobie..
hehe dobry plan ;-)najpierw chcialabym chlopca.. zeby potem dbal o siostre i sie nia opiekowal i samych przystojniakow przedstawial
no niestety kochana ale jak maksio roczek skonczyl i wstawal mi tak wczesnie to wstawalismy juz zeby zacząc dzieńCzarodziejko a jak Maksio budzil sie o tej 4 czy 5 to co robil? bawic sie chcial? bo moj jak malutki byl to np o 6 sie budzil, dostawal butke, lezal az usnal a ja przy nim spalam. znam dziewczyny ktore jak dziecko o 6 sie obudzilo to juz wstawaly i zaczynaly dzien...dla mnie kosmosja mojemu nigdy nie dawalam do zrozumienia ze tak wczesnie sie wstaje, lezelismy dopoki nie usnal.
Witajcie,
Ja na chwile bo w pracy mala obsada i jest co robic.
Umieram... zab, szczeka i ucho mnie boli...
Dentyste musze odwiedzic.
Milego dnia.