reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

bershka ja jestem z zaglebie ale mi juz to nie potrzebne
na szczescie tu w Londynie tez znalazlam polskiego gina
ktory planowal mi plec na zmina z inna pania gin
bo oni tak zmieniaja dyzury
super ma podejscie
i powiedzial mi ze latwiej jest syna zaplanowac
bo on moze stwierdzic kiedy wystepuje owulka przez codzienny monitoring
a na dziewczynke to juz gorzej trafic zeby bylo dokladnie np 3 dni przed O

reklama
Beatko prawda, synka szybciej ale córkę mówił ze tez w miarę łatwo, mówił o monitoringu I o innych rzeczach i sposobach... Nie znam ich

Agatko:-( a ja cała roztrzesiona bo Kuba mi od wczoraj wymiotuje niestrawionymi rzeczami , żeby miał gorączkę był markotny ale nic, żywe srebro ma apetyt ale co zje to chlusta:-( nie chce żeby mi się koszmar powtórzył , tak się boje... na dodatek kuPki nie zrobił oby mu się tam w jelitach nic nie zarrzymywalo:-( w środku cała drżę. Marze żeby to był wirus :-(
Matko jedyna Jola ale sie zdenerwowalam jak przeczytama...kochanie mam nadzieje ze to wirus..boziu jak mi kubusia szkoda!!!!! trzymaj sie - nie mysl ze coś zlego z jelitkami sie dzieje...musisz trwac w mysli ze to chwilowe....bardzo was sciskam...koniecznie sie odzywaj.....

w takich chwilach moj stres związany z dentystą to błachostka!!!!!!

Bersha rozumiem ,że synek miała już jakieś poważniejsze problemy z jelitkami? Trzymam kciuki ,żeby tym razem było inaczej i dolegliwości szybko minęły. Może można mu dać glicerynę do picia żeby wszystko przeleciało drugą stroną? albo czopek ,żeby kupkę zrobił?
Nie znam dokładnie tematu ale tak na czuja to bym próbowała tak.

no to ja sie melduje po usg
z dzidzia wszystko ok
zadnych wad wyglada na zdrowe
mierzy 12cm
i jest mlodsze o 3 dni wg OM
plci nie znam
nie chciala mi powiedziec
bo powiedziala ze tam sie teraz wszystko formuje i nic nie widac

wiec trzeba czekac jeszcze 3 tygodnie

usmiechnieta dzidzia trzymajaca sie za glowke

probowalam znalesc ten guzek plciowy
ale nie zauwazylam go na usg
na tym drugim zdjeciu tez nie jestem pewna czy to to :baffled:
bo z chlopcami byl bardziej wyrazny i wiekszy
tym bardziej ze Oscar mial typowo dziewczecy a jest chlopcem

czekam na wsze szczere opinie :tak:

Aneczko miał operacje na jelito bo było niedrozne..... Długa historia

Beatko nic nie widać ale buzia taka dziewczeca:-)

Jestem po lekarzu... Kubuś dostał espumisan bo mawzdety brzuch i przez to wymiotuje ale ja i tak się boje

Bershka to rozumiem twój niepokój, mam nadzieję ,że szybko mu przejdzie.Ja bym dała jeszcze jakiś czopek glicerynowy jeśli nie robił kupki.
Beatko dobrze ,że dzidzia zdrowa no a płci nie widać.Miejmy nadzieję ,że dzidzia nie będzie wstydliwa i na nastepnym usg pokaże się wyraźnie tu i tam ;)

mi sie wydaje z tej teorii guzka ze to chlopak
bo nie jest na plasko tylko lekko do gory
wiec calkiem zglupialam :confused:
jesli to jest ten guzek to co widac

reklama
Do góry