reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczynki ja tak szybciutko

lekarz nie mogl jednoznacznie okreslic plec bo dzidzi zacisnelo nozki
ale uchwycil co mogl i powiedzial ze wg niego jest to dziewczynka
bo widzi 3 kreseczki a chlopczyk mial by juz siusiaka widocznego
powiedzial ze nie da sobie uciac glowy ale wg niego to dziewczynka
za 2 tyg mam przyjsc do niego na potwierdzenie
aha i powiedzial jak kindzia pisze
ze 16 tydz to zly moment na stwierdzenie plc

reklama
dziewczynki ja tak szybciutko

lekarz nie mogl jednoznacznie okreslic plec bo dzidzi zacisnelo nozki
ale uchwycil co mogl i powiedzial ze wg niego jest to dziewczynka
bo widzi 3 kreseczki a chlopczyk mial by juz siusiaka widocznego
powiedzial ze nie da sobie uciac glowy ale wg niego to dziewczynka
za 2 tyg mam przyjsc do niego na potwierdzenie
aha i powiedzial jak kindzia pisze
ze 16 tydz to zly moment na stwierdzenie plc

Trzymam kciuki co by się Hanusia pokazała za dwa tygodnie żebyś pozbyła się wątpliwości :tak:
Ja dzisiaj kiepsko się czuję,ból kości ogonowej promieniuje mi do samych nerek, strasznie boli jak chodzę,do tego mi duszno i znowu zaczęła lecieć krew z nosa :-(
Ewidentnie mam zły dzień...

Jagienka to tulę mocno. Ja dziś fatalnie zaczełam bo na mega "kacu" ale powoli doszłam do siebie. Zaraz zmykam do gina. Ciekawe czy zrobi mi USG czy tylko umówi się na 6go:confused:

Beatka ja tez mysle ze babeczka.
A ja @ dostalam.tzn plamienie mam ale sie rozkreci.Z jednej strony sie ciesze,ale z drugiej chcialabym dzidzie... ale rozum mowi ze mnie nie stac narzie buuu :(

laski ja na chwilke.
beatko
- piekne wiesci..jednak jak dla mnie oczywiste:-)
bardzo sie ciesze i gratuluje skarbie.

u mnie cudnie, podroz dluga ale tu jest tak pieknie i goraco. jutro wesele a po jutrze plaza.
dziewczynki sciskam was, i do klikniecia
aha...wasze zdrowie wypilam...i to jeszcze nie koniec:-D

Czarodziejko tylko pamiętaj jak pijesz za nas to już za siebie nie pij bo nas jest sporo;-):-D grzej się tam, jedz pyszności i wypoczywaj. Ładuj akumulatorki:tak:

witam was
A ja @ dostalam.tzn plamienie mam ale sie rozkreci.Z jednej strony sie ciesze,ale z drugiej chcialabym dzidzie... ale rozum mowi ze mnie nie stac narzie buuu :(
Ania a wy kiedy chcecie zacząć starać się konkretnie o drugie dziecko? macie taki zamiar tak? :)

U mnie wczoraj były przytulanki i narazie to musi wystarczyć :rolleyes2: mąż poczuł się nieco lepiej na szczęście.
Dziś jednak już do lekarza idzie bo znowu rano miał gorączkę... biedak mój.

reklama
Do góry