reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka i dobrze zrobilas ja tez bym nie wytrzymala
i latalabym na usg poki bym plci nie poznala
teraz mnie korci zeby isc sprawdzic ile mala wazy
ale pojde dopiero w 30tc bo teraz i tak to nic nie da
bo w tym czasie dziecko szybko przybiera

monico wyjatki wlasnie :wściekła/y:
ja chyba do wyjatkow naleze :-)

reklama
hej

Aneczko super, ja tez nie znam jeszcze a do 13 pazdziernika tyle czasu :wściekła/y:

ja dalej nie czuję ruchów dzidzi:baffled: a tu zaczął się 19 tydzien

wiecie dziewczyny ze codziennie sprawdzam co u was
co u Aneczki i Moniko czy ida na to usg?? bo sama mnie ciekawośc zjada.

a swoja drogą to macie cierpliwość moja ginka powiedziała mi w 13tyg.i tak zostalo
ma opinie nie omylnej na temat płci.

a brzuszeczki cudowne macie?mieliscie :tak:
a jak sie czujecie kobiety bo zadna nie narzeka
ja w obuch ciążach wymiotowałam ,że w mometach już sil nie miałam.:baffled:

u mnie w rodzinie też zaplanowali sobie córę ach ciekawe czy sie udało???oby :tak:
bo cos same chlopy nam sie rodzą :baffled:

zbieram sie do mojej ginki, na karte medyczna ktora posiadam z firmy ma mi zrobic darmowe wszystkie badania, jak napisala liste to jestem w szoku jakie mozna robic i jeszcze posiew z pochwy mi zrobi :-)

Aneczko tak ci kibicuje i juz nie moge doczekac sie srody. ja tez moge isc w srode na 14.15 do takiej kliniki ktora jest niedaleko mnie i badanie trwa tak dlugo dopoki nie wypatrzy, kolezanki chodzily i nie bylo pomylek, pieniazki mam, tylko czy isc czy czekac kolejny miesiac na swoją wizyte u swojej lekarki :crazy:

tusia pisalam pisalam, narzekalam na maxa, dopiero teraz w 5 miesiacu troche mi lepiej, wrocily sily i apetyt, a do mojej wagi przed ciaza pozostalo mi 600 g, wiec latwo nie bylo. teraz męczą mnie dalej te wredne odbijania, ale samopoczucie o niebo lepiej

Widzisz tusia, moja gin jakas niepewna jesli chodzi o płec, przy trzecim dziecko, jak ktos pragnie przeciwnej płci, po prostu boi się swojej pomylki, tym bardziej ze zna mnie od poczatku planowania i wie ze chcialam corke, dlatego rozwazam pójście gdzie indziej, gdzie nikt mnie nie zna, nie wie ile i jakiej plci mam dzieci i nie bedzie sie bał powiedziec ze to ewentualnie chłopczyk a na swojego Mikołajka jestem w 100% nastawiona, chociaż przeczucie cały czas mówi, że córcia

beatko byle hanula była zdrowa

mnie tez ciekawosc zżera, tym bardziej ze juz spokojnie mozna poznać płeć :-(
a najgorsze jest to oczekiwanie
moglabym wiedziec ze to synek
byle by znac juz tą płeć
i nie zamęczać siebie i męża:-)

Monico ja bym nie wytrzymała i poszła.
Ja tez marzyłam i marze o córce ale od początku mialam przeczucie na chłopca i tak jest.
oby i u ciebie przeczucie sie nie myliło &&&&&&&&&&&

Ja tez miałam duze dziecko 4070 ale jakoś duzo lepiej mi sie rodziło niz pierwszego 3130 :/

Dzieki dziewczyny za wsparcie:tak:
Monico to moze idz w ta srode. bedziemy mialy w tym samym czasie badanie;-)
Ja mam identyczne podejscie. Juz nawet jak ma byc ten Michal to chce zwyczajnie wiedziec teraz niz nakrecac sie i zastanawiac w nieskonczonosc czy sie udalo:wściekła/y:
Ja ruchy poczulam szybko ale Ty i Beatka macie przodujace lozysko i zawsze wtedy pozniej czuc ruchy dzidziusia. Moja teraz wlasnie kopie;-) Uparlam sie i mowie caly czas ona bo staram sie przyciagnac do siebie to szczescie;-):-p
Co do wagi urodzeniowej to mi o niebo lepiej rodzilo sie Antka 3750 niz Witka 3560.Mam nadzieje ,ze teraz pojdzie conajmniej tak dobrze jak przy drugim.

hej bylam na posiewie z pochwyi badala mi od razu stan szyjki macicy i zrobila USG
i na 200% bedę miała CÓRECZKĘ :D :D :D
nie mogę w to uwierzyć
mała była super dziś ustawiona
postaram się wstawić zdjęcie :-)

CO SADZICIE?? Córka?

Ostatnia edycja:
reklama
Monico!!!!!! GRATULACJE!!!!!
Ale wam zazdroszczę:tak: Juz mi sie na prawde plakac chce ,ze dalej nie wiem.Oby teraz byl dziewczynkowy wysyp na forum;-)

Do góry