reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczynki ja juz zmykam. spokojnej nocki zycze i oczywiscie rozowe fluidki lapie od naszej Piranhi. oj jak ja bym chciala byc na twoim miejscu :tak: jeszcze raz gratuluje Piranha :-)

Juliana to forum jest szczęśliwe więc kwestia czasu i poczujesz te emocje. Piranha ja złapałam swoją porcyjkę już nie długo się przyda, mam nadzieję że i na mnie przyjdzie pora i marzenia się spełnią. Zmykam do wyrka, niestety sama, bo M ma nockę, miłych snów kochane
d7FbQFIPjOPbrDywsLCwsLCwsLCwsLCyC4f+iU0hjXt3ekQAAAABJRU5ErkJggg==

Ostatnia edycja:
Axari musisz skopiowac Forum signatures ;-)

Masz tam napisane Pseudo HTML Kliknij na to wtedy kod pojawi ci sie w prostokacie wtedy go musisz skopiowac i wstawic

Ostatnia edycja:
Edyta no właśnie to wklejam, tą drugą część z tym BB codem ale w sygnaturce sam adres się:-( wyświetla
Dzięki, tak robiłam, ale mi się nie udawało! teraz dałam radę:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gal, koniecznie pochwal się wykresikiem! Mama05 jakoś wstawia go jak zwykły obrazek a np. Kinga i Loraine mają wstawione wykresy z enpr w sygnaturę obok suwaczków, trzeba by je podpytać co i jak :-) Jestem strasznie szczęśliwa Zobacz załącznik 423276 ale wydaje mi się, że to po prostu jeszcze do mnie całkowicie nie dotarło, ja byłam tak święcie przekonana, że to synek że naprawdę ciężko mi uwierzyć, że to jednak córcia ...ktoś tu kiedyś (to Ty axarai? :-D) fajnie napisał o imieniu dla córki "Abstrakcja" Zobacz załącznik 423275

Edyta, a pewnie, że już wiedzą! Ja to z tych co dobrych wieści nie umiem utrzymać w sekrecie! :-D Mój M jest jedynakiem więc nasz Krzysio to jedyny wnuk moich teściów (a są wspaniałymi ludźmi i bardzo ich lubię), chyba się ucieszyli, że teraz będą mieli wnuczkę :-)

Marzycielko, jestem pewna, że będziesz niebawem na moim miejscu i tego Ci z całego serca życzę kochana!

agulek, to prawda, że to forum jest wyjątkowo szczęśliwe i jestem pewna, że wszystkie doczekacie się maluszków upragnionej płci! Będę Wam mocno kibicować i za wszystkie trzymać kciuki!

Ja też już kochane zmykam spać, muszę odespać tą potworną i pełną koszmarów noc ...no i oczywiście dzisiejsze emocje! :-) Do jutra wszystkim i raz jeszcze dziękuję za wasze wsparcie!

Do góry