reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mój Krzysiu i dzieci siostry w ogóle nie chciały się bujać w leżaczku na płozach, hitem okazał się tego rodzaju leżaczek: FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK Z ZABAWKAMI M7344 (2080878722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Każde poruszenie się dziecka powodowało huśtanie się leżaczka, synek go uwielbiał, potem doszedł do takiej wprawy, że nogami potrafił się tak rozbujać, że aż głowa mu podskakiwała :-)

Mama05, strasznie się cieszę, że tak myślisz bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! A masz możliwość pokazania Dominikowego wykresiku? :-)

reklama
patrysia w takim razie lepszy będzie ten co Ty sobie wypatrzyłas, ja tez miałam hustawkę elektryczną i to był chyba najlepszy zakup jaki zrobiłam, mały ja uwielbiał

Mata niekoniecznie musi być ta ale chciałabym aby była miekka i taka ala kojec że jak dziecko zaczeło siadac to sie posadzi tam i się bawi w razie upadku ma ochrone;)

DARIA moja kumpela ma go po dwójce dzieci stan idealny nawet nie chciałą go sprzedawać ale się dowiedizała ze jestm w ciąży to zgodizła się i mówi że w razie czego odkupi go ponownie bo taki super także widzisz jedni to drudzy to mówia...ja oglnie chce używac tyle co gondolkę bo potem mam spacerówke małą po smykach;))

mama - ja wiem że dwa razy dziennie, chociaż ja mam tylko jedno opakowanie do dyspozycji :(
planuję do implantacji brać 2x1 a potem zmniejszyć do 1x1 i jak będą II kreski to zastanowię się co dalej :)
chodziło mi o to kiedy zacząć brać czy już dziś rano ?? czy dopiero wieczorem - dziś mam dopiero skok tempki i jeszcze bez serduszek ...hmm

piranha - dziś mam niby owu o 12:00 - no faktycznie wychodzi sobota rano :)

uciekam bo maly się obudził

MissBella, to już może być po owulce, ciężej tak zajść w ciążę ale za to większe szanse na to, że będzie z tego Zuzia :-)

patrysiak
, objawy ciąży nie mają żadnego odniesienia do płci dziecka więc trzymamy kciuki za Twoją córcię! :-)

Daria, mi też nic nie pomagało (a wypróbowałam chyba wszystko), mdliło mnie 24h/dobę (nawet w nocy) a po zjedzeniu było jeszcze gorzej, ja nie wiem jak ja to wytrzymałam do 16 tc ;-)

Daria ja też tak miałam mdłosci 24h na dobe , miałam miedzy innymi czopki Torecan one mi pomagały, brałam je jak juz nie dawałam rady tylko, ze one sa na recepte

ja tak samo zasnac nie moge bo mi tak nie dobrze rano wstaje jest super jestem glodna cos zjem i od nowa :eek:
moze z tymi wozkami jak sa dzieci lżejsze lepiej sie sprawdzaja:-) bo jak moja naducha tak tyla to byla masakra:-D z vectora bylm zadowolona tylko ze za duzo miejsca mi zajmował w bagażniku i zmieniłam na spacerowke i sie zaczely problemy:-)ja bym teraz chciala mutsy albo x lander mi sie podoba auto kupujemy większe to wozyczek może tez byc większy :)

No to mnie Piranho lekko podłamałaś :(

Zobaczę jaki dziś wyjdzie test owu, sugerowałam się tym co powiedziała ginka na USG że mamy zacząć przytulanie od 12 dc. Trudno, zresztą i tak by nic z tego nie wyszło bo wczoraj M był w pracy.

Dzisiaj zaczęły boleć mnie piersi, brzuch boli na zmainę z jajnikiem ale nie mocno a śluzu brak.

reklama
Pirania zastanawiałam się ,żeby zrobić wykres na enpr ten Dominikowy ,ale jak to zrobić???
jak teraz zamknę swój to lipa....
chyba ,że napiszę tempkę..

Betsie no ja wzięłam pierwszego dupka w drugi dzień po skoku...
najpierw serduszka ,później dupek:)))

Pirania daj znac jak dostaniesz przesyłkę:)

Patrysiak hej ;) jestes dla mnie nadzieją w związku z tym ,że nie masz objawów;))))a w ciąży jesteś .
u mnie tez brak objawów ,ale ja przed testowaniem

Do góry