reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria ja się nie znam na tych testach...
ale coś kojarzę ,że Pirania pisała,że to poprostu drogie test ph bo one tak działają..jak niskie ph to pokaże Ci dziewczynkę a jak wysokie to chłopczyka..

Truskafffka no nieraz jest taki dzień nerwa ,ja tak miałam we wtorek !!

Gal jak wyniki?????

Pirania ???????????? :)

no wlasnie sama nie wiem bo ten duzo osobom pokazal dziewczynke a mialy chlopcow;/ jeszcze jutro zobie z kapusty bo robie do obiadu;p

Truskaffka - no przyznaje ze komineK to jest fajna sprawa..mysle ze w nastepnym domu tez bedziemy mieli:) Kominek stwarza klimat ale i daje duuzo ciepla choc u nas kominek nie jest srodlem ciepla:)

Mama - mam refleks w odp.
Herbatka wypita, dzieciarnia zjadla obiado-kolacje i teraz siedza grzecznie:)
za godzinke ide ich ogarniac do spania....czyli mycie i takie tam

Mama już doczytałam o przedszkolu:-D super wam minął czas z dzieciakami:-D
Patrysia fajowe zdobycze dla malucha planujesz:tak:
MissBella &&&&&&&& niech te dzisiejsze przytulanki stworzą małego człowieczka:tak:
Daria współczuję, strasznie cię męczą te mdłości.
Aneczka katujesz tym morzem...koooocham morze, mój synek też...ja nie wiem co my robimy w małopolsce:-D
i dalej nadrabiam buhaha

Czarodziejka no ja tez za godzine zaczynam "obrabiać " dzieci ;)
mąz dziś wyjątkowo dłużej w pracy został ,jakieś zebranie czy cos .....ale....jak by co to sie dowiem jak Ona ma na imię

Truskafffka hahahaaa się masz z tym nadrabianiem co?? było nas nie zostawiac na cały dzień -my tu płodne w posty jesteśmy

zrobiłam sobie słonecznik prażony i zaraz pęknę..

Ostatnia edycja:
Marzycielka pewnie,rób testy-ja też robię ...tyle,że to czy owu była pokarze tylko usg...
ja robię testy i mierzę tempkę ,żeby zobaczyc czy był skok bo skok potwierdza przebyta owu..no i jeszcze 1 warunek po skoku 3 nastepne tępki muszą się utrzymać na tym samym bądz wyższym poziomie co poswiadcza przebyta owu..

na temat tego gina co mi tak powiedział to nawet już się pisac nie chce-zasugerował mi wizytę u psychiatry-wyobrażasz sobie???????????????
leć i wlatuj do nas kiedy mas chwilę ;)

oh mama05 ja rowniez mierzylam tempke i we wtorek nastapil skok wiec myslalam ze sie udalo a tu nici,przesunelo sie na czwartek z tego wynika bo @ przyszla dzis wiec 14 dni wstecz musiala byc owulka w czwartek :(( przytulanki byly do poniedzialku i to codziennie coz chyba mojego za bardzo wykorzystalam i niestety "wojowniczki" nie doczekaly sie :( temperatura poszla wczoraj w dol wiec czulam ze sie cos kroi i niestety :(
co do lekarza to sama zasugerowalabym mu pojscie do psychiatry,bo mija sie z powolaniem,lekarz powinien wspierac i pomagac w zajsciu w ciaze obojetnie czy sa trudnosci czy nie,piszesz,ze zmienilas i bardzo dobrze,nie ma co tracic czasu na takich ludzi

Beatka ależ z Hani słodka dziewczynka, jeszcze raz gratuluję !!
zdjęcia cudne:tak:
axarai ujc i ciebie dopadły wstrętne mdłości, współczuję
Słodkamarzycielka Witam :happy: fajnie że do nas dołączyłaś
Mama ty nie bądź taka dowciapna:cool2: akurat dziś w pracy nie było szans do was lukać...no i siedzę i nadrabiam:-p
uff już końcówka, a w międzyczasie obiadek, kakao dla synka, zabawa, pranie...buhaha bo kobiety wielofunkcyjne są OFKORSSS:-D

Słodkamarzycielko- witaj wśród nas!

Wróciłam z labo- i mam i że tak powiem mam mieszane odczucia co do moich wyników.
Przepiszę:
progesteron - 5,85 ( faza lutealna 1,7-27, ciąża I semestr 16,4- 49)
prolaktyna 7,08 (cykl menstruacyjny (6-29,90)

No i chyba nie zadobrze, wnioskuję z tego, że ciąży brak , a i progesteron chyba nie za wysoki.
Piranha- napisz, co o tym sądzisz?

A tak wogóle Kinga85- czy to Ty pisałaś, że jak sluz jest świecący , to na pewno ciąży brak? Bo ja taki mam.
Jednak miałam rację, że znowu z cyklu nici.....

reklama
Marzycielka no u mnie tez działania były 4 dni pod rząd i na dniach się okaże co i jak.....

Truskafffa cfkors:)))))

Gal no niski ten progesteron ale Ty miałaś późno owu wiec może jeszcze nic straconego....
a prolaktyna super :):)

Do góry