reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal mega mocno Cie przytulam...my to obie byśmy sobie dzis popłakały co???;(
ja też myslę ,że u mnie to wiek......niby 33 lata to nie dużo-tak! zgadza sie -ogólnie tak,ale jeśli ja już w wieku 24 lat miałam problemy z zajściem to co dopiero teraz...
w zyciu bym nie pomyslała,że pierwsze dziecko urodzę w wieku 26 lat(w lipcu skończyłam a w sierpniu urodziłam Zunię)

jakie to ciężkie.....przykro mi i łącze się z Tobą w bólu i rozczarowaniu...rozumiem Cie jak chyba nikt....

Marzycielka-tak,ten watek jest cudny-dziewczyny tu się wspierają i można na siebie liczyć ...
moja @ trwa 2 dni!!! a potem pół dnia plamienia i po temacie........

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha- no to bardzo się zdołowałam:-( wyniki są w ng/ml. Wogóle to jak już pisałam gin mówił, że pęcherzyk jakiś dziwny 2,5 ml objetości tylko i to bylo dla mnie dziwne, że tak szybko pękł wieczorem albo w nocy. Tempki w tym cyklu też jakieś niskie. Czy jest sens, żeby jutro powtórzyć to badanie i zrobić tą prolaktynę czynnościową, bo chciałbym wiedzieć, czy tu miesza ta prolaktyna.

Bardzo to dziwne dla mnie to wszystko, bo przecież dwie poprzednie ciąże były od razu, bez żadnych problemów, maż nawet się śmiał, że wystarczy mnie dotknąć i już ciąża. To co się nagle stało?
Zastanawiam się tez nad tym co pisałaś, że prolaktynemia czynnosciowa miesza w cylku i przez to miałaś, np. niskie lh: fsh. No a ja ma ten stosunek 1,33 , więc ogólnie w porządku. Wiec już nic z tego nie rozumiem.
Przychodzi mi na mysl, jedynie, że to już przez wiek, czy orientujesz się, czy z wiekiem progesteron maleje?

No i czy w takim razie jest sens dalszego starania, skoro progesteron taki niski? jak bym miała chociaż dwa lata mniej, to bym inaczej na to patrzyła, a tak , to chyba pozostaje mi pogodzić się z tym , ze trzeciego dziecka nie będzie:-(

Przepraszam, że nie właczyłam się to rozmowy, ale naprawdę nie mam nastroju., sorki.

Gal nie chce Cie smucic ale u mnie 2 ciaze przebiegly bez zadnych komplikacji jesli chodzi o zaplodnienie,synek ma 8 lat obecnie od roku staralismy sie o dzieciatko i wyszlo szydlo z worka,ze moje hormony zwariowaly niewiem juz pisalam tu jednej z forumowiczek czy to juz ten wiek ze tak sie dzieje :(przykre ale trzeba miec nadzieje i wierzyc,ze sie uda ja zycze wszystkim mamom i nie mamom szybkiego zafasolkowania -musi sie udac,musimy byc silne ! :)

:-(smutno dziś...
Mama, Gal i każda która tego potrzebuje...tulę mocno

ale i tak niesamowita jest wasza siła, dążenie do marzeń... niech się spełnią!!

Cześć,
jeśli mogę, to może ja coś napiszę a propos replensu. Kupowaliśmy ten:
REPLENS - suchość pochwy żel dopochwowy na 9dni (2096346174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Stosowałam najpierw cały, ponieważ ph było ok. 7, a ~~~~~~~~o ok. 9. Po 2 dniach ph zaczęło rosnąć, ale pokrywał o się z owulacją, więc ilość "na palcu" godzinę przed, 5 minut po i przez 4h sprawdzanie. I chyba się udało. Mama wierzę w Twój wykres, bo idziemy "łeb w łeb".
Serdecznie pozdrawiam, ale niestety obowiązki nie pozwalają mi na dużą aktywność.

Dziewczyny wszystkie tutaj się wspieramy i razem damy radę,!!!! Musimy Dziekowąć Bogu za Nasze Skarby, które juz mamy a nasze dalsze prośby o kolejne dzieciątka na pewno spełni! Ja w to wierzę!!!!

Dziś jest ciężki dzień....jutro będzie lepiej Słoneczka zobaczycie!!!:******* Tulę mocno:-)

Ceśka napisz cos wiecej o sobie proszę;)

Używasz czegos jeszcze? który to dzień cyklu? Masz tylko synka tak? widzę na suwaczku;)

reklama
Mama a możesz zerknąć czy ten moj wapń moze być bo kurcze chcialam B-50 i wapń od jednego sprzedawcy kupic zeby bylo taniej no a ta wit c juz od innego.

Do góry