reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin gratuluję !!!!:-) To dopiero szok !!

Kochane staraczki brać się do roboty proszę bo wiosna przyszła a to doskonała pora roku na zachodzenie :tak:

Ja dziś popracowałam w ogrodzie i chyba przesadziłam bo ledwo chodzę, wiem że powinnam się oszczędzać ale jakoś nie umiem...Idę po prysznic, obejrzę "You can dance" i kładę się spać.

Dobranoccccc :-)
No to chyba bedziesz musiala sie przemoc i nauczyc ;) odpoczywaj, spij ile sie da :-D potem to juz nie bedzie na to czasu :blink: heh

reklama
martika ja wiecznie mleko, jogurty, sery.. mięsa prawie wcale.. i się nie sprawdziło..oczywiście absolutnie nie żałuję, natomiast teraz byłoby fajnie, gdyby pomogło to uzyskac zamierzony efekt;-)

mamo05 uciekać uciekać bo gonie na całego...ale ja matka karmiąca jestem i na razie zakonserwowana jestem, a przy starszej 2,5 roku karmiłam i cały czas byłam w tej konserwie :-D:-D:-D

Andziak0307 merlin ogromne gratulacje i spokojnych 9ciu miesięcy, niech kruszynki zdrowo rosną i niech im między nogami nic nie urośnie :baffled::baffled:

czarna76 to od kiedy atakujemy ???? daj wcześniej znać bo muszę dawcę urobić, bo jak na razie jest nie do ruszenia, aaaa no i ważniejsze zmienić mieszkanie na większe bo w naszych 30m to chyba piętrowo będziemy spać:wściekła/y::wściekła/y:

marti_ka a Ty kiedy ruszasz do chłopięcego boju?? mam nadzieję że jak Ci się uda to będziesz moim osobistym doradcą :happy2:

marti_ka a Ty kiedy ruszasz do chłopięcego boju?? mam nadzieję że jak Ci się uda to będziesz moim osobistym doradcą :happy2:
ja juz niedlugo bo w kwietniu ;) ja tez mam nadzieje, ze nam sie uda :) bo babiniec potrzebuje jakiegos ksiazecego wsparcia... ostatnio moja starsza corka powiedziala mi, ze odda za braciszka komu trzeba wszystkie swoje zabawki... a ja sie poplakalam, bo ona zwykle jest taka wszystko moje, wszystko dla mnie...

Ewcik - ja też mam syna, ale wtedy która z nas wiedziala o suplementach, czy ph? wtedy nawet nie miałam pojęcia o pilnowaniu owu...dopiero jak mnie przypiliło na 2 dziecko zaczęłam szukać informacji na temat płci, pytałam też moją ginkę

tasha masz rację.. a jak ostatnio zapytałam moją ginkę co sądzi o planowaniu płci i czy się da, powiedziała" a gdzieeee tam, nie mamy na to wpływu";-) dlatego ja twierdzę że nasza Pirania bije na głowę wszystkich lekarzy:tak:

Ostatnia edycja:
Hallo Kobitki!
Ja to się czuję jak stara, i przedpotopowa mamuśka. I wszystko co wiem o dbaniu i higienie dzieci też jest przedpotopowe.
I w ogóle starać mi się tu szybciej, co bym nie była sama taka przedpotopowa!

reklama
axarai poszukaj w swoim mieście położnych rodzinnych, które prowadzą edukację ciężarnych--na takich spotkaniach dowiesz się wielu fajnych rzeczy no i stworzysz plan opieki porodowej, w którym m.in. opisujesz swoje oczekiwaia onośnie porodu, na co się zgadzasz, a na co nie, czego oczekujesz, jak chcesz rodzić itd:tak:

Do góry