reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama zaciskam, żadnemu nie dam uciec hehe
Gal łał szacuneczek, pozwoliłam sobie skopiować zalecenia, bo ja w ciąży miałam anemię, w tej (w którą przecież właśnie zachodzę :-D) też mogę mieć i anemię i cukrzycę...

Tusia
nie znam się, ale jak o serducho chodzi to musisz uważać. Może Piranha coś doradzi...

reklama
cześc dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam dośc wcześnie i mam tyle pracy, że szok, bo miałam wczoraj popracowac przy komputerze poszłam młodych uspic i padłam
Czarodziejko sliczyny narożnik, właśnie taki mi się marzy ale na razie nie możemy sobie pozwolić
MissBella trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Tasha mój starszy syn miał dosyc czesto mało zelaza, najlepiej mu pomafgało jak jadł dużo wątróbki, naci pietruszki i szpinaku
Truskafffka trzymam kciuki za owocne staranka &&&&&&&
Merylin gratulacje !!!!!
Ja wiedziałam, ze posypią się teraz ciąże bo pare nas urodziło w ostatnim czasie a równowaga w przyrodzie musi być , czekamy na dalsze dobre informacje

Mama lekarze to konowały :wściekła/y:przed porodem małego byłam i stwierdził,ze nie przezyję porodu musze wczesniej iść na zabieg
jednak przezyłam i urodziłam sama 4070 i 60cm.po porodzie mnie hycneło serducho a gin.co pani jest ???????
mowię,ze mam wade serca w karcie ciąży pisze a on tak?????????????i zaczeli siac panikę .......

MERYLIN >GRATULUJĘ

Mama05- ano tak...:-(

Truskaffka- kopiuj, kopiuj, niech idzie na zdrówko.

Tasha- te preparaty apteczne niestety sa bardzo mało przyswajalne i trzeba łykać mega dawki kiepsko przyswajalnego żelaza, aby cokolwiek sie przyswoiło, a co za tym idzie są tego skutki uboczne. Ja swojemu dziecku nie zdecydowałam się podać aptecznego żelaza, bo wiem , ze nawet w sercu może sie odkładać , mimo , zę lekarz prawie mnie wyklał., ale dziecko na tym super wyszło.
A z mięsa czerwonego to jeszcze oczywiscie wieprzowina.:)

ALe pewno już wiesz, że ja antylekowa jestem;)

TUSIA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wiesz co !!!
chyba paniery lekarza na rynku kupił:no:
współczuję...

Kate witaj...

ja odkurzam..pranie wstawione-jakiegoś powera dostałam..
jakby co to pisać która potrzebuje porządków-jadę i pomagam;))

Czarodziejka sliczny wypoczynek, ale sie naczekalas troszke ...

Mama juz sobie wyorazam ten turkusowo-brazowy mmm :-)

MissBella kciuki zacisniete...

Andziak tule mocno...

Tasha kciuki za to by szybko sie wyniki krwi poprawily i anemia znikla...

Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie ktore po staraniach czekaja na 2 upragnione kreseczki...

reklama
Witam.
To ja chyba nie mam szans na dziołszkę :-( mam wade serca i przyjmowałam mega ilosci potasu
a jak wyeliminuje z diety potas i te suplementy bede brac to jak zareaguje na to moje serce?????????:-(
marzenia :-(

tusia moim zdaniem nawet bez diety mozesz miec corke ja przy nadii nie jadlam nic zwiazengo prawie z magezem i wapnem;/ nie lubie jogurtów ser jadlam tylko od czasu do czasu bardziej mi pasowala dieta na chlopca do teraz :)ja praktycznie jadlam duzo fast fodow;d ale wydaje mi sie ze duza role odegrala tu sauna i goraca kapiel :) a moze meza faszeruj lekami na dziewuszke;d
moze warto wyprobowac seks w goracej kapieli :)teraz to do mnie dotarlo ze moze dlatego mamy pierwsza corke bo meskie sie ugotowaly;d

Ostatnia edycja:
Do góry