reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no wlasnie nie wiem czy bedzie robila mi usg bo mowila ze w 20 tygodniu chciala zrobic .. a dzis tak takie zamieszanie bylo ze szok bo ferie tu maja i lekarze urlopy to polowa pacjentow jej doszla z doskoku:)
..ale liczylam ze cos sie dowiem a tu dupa:-p
powiedziala ze bardzo ruchliwe i serce wali jak dzwon:)
ciekawe co u miss???

reklama
Jestem Kochane, jestem :-)

Wszystko OK !!! Fasolka "śliczna", rozwija się prawidłowo, tętno ma takie jak powinna mieć, całe badanie USG wyszło super. Cieszę się jak nie wiem co :-D

Jutro wrzucę fotkę fasolki. Wg USG ma 6 tygodni i 6 dni a wg ostatniej @ 6 tygodni i 2 dni. Toksopsazmozę i cytomegalię już przechodziłam także mogę głaskać swoje futrzaki ile wlezie :tak:

Grupa krwi O Rh+

Buziaki :-)

sprawdziłam w książeczce i wizytę mam 8 maja ona sie chyba pomylila;/ jutro bede tam dzwonic. bo caly czas mowila ze przed wyjazdem mam wizyte;/
miss super:)czekamy na foto:)

mamcia no to dużo zdrówka życzę Tobie i sobie:-D

no właśnie, gdzie się Gal podziewa??

czarna konflikt dotyczy czynnika Rh- jeśli matka ma ujemny, a ojciec dodatni

daria czylii nie poznałaś płci.. ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok:tak:

ilaczek 3 córcie, to ci dobrodziejstwo:-D zazdroszczę tak silnych plemniczków XY:-D:-D

mamcia kciuki moooooooooooocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja też zaraz idę się kąpać i pewno szybko pójdę spać

tasha niby tak, ale za coś dwójkę dzieci trzeba utrzymać.. a to już dużo większy wydatek, niż przy jednym

missbella no to wspaniałe wiadomości, oby takie pozostały aż do końca ciąży:tak:

Bella - to wielkie gratki, zdrowa dzidzia to najwspanialsza wiadomość:tak:
Daria - jak będziesz za tydzień to może poproś o usg... naprawdę jestem ciekawa kto tam u Ciebie się kryje...a te kule to może pośladki???

pwiedzcie mi jakiebyscie polecily tabletki w ciazy bo ja biore jakis zwykl kwas bo lekarka nic nie zapisuje i nie mowi co brac;/ w pl bralam memintal . i jade do polski to sobie kupie jakies dobre ale nie wiem jakie ;/

reklama
Do góry