J
jovi
Gość
Piranha dziękuję
)
Czyli oprócz kwasu foliowego trzeba jeszcze dorzucić do apteczki B-complex
Czyli oprócz kwasu foliowego trzeba jeszcze dorzucić do apteczki B-complex
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam z poranną bardzo słabiutką kawką z mlekiem!!!
zgadzam się z Wami kobietki, że najpiękniejszy okres kiedy dziecko przychodzi na świat to maj - czerwiec, mój synuś też majowy (pamiątka z wakacji nad morzem)
![]()
Czesc DziewczynKi
Czy u was tez taka "bura" pogoda?
Czuje sie taK marnie..Noc byla srednia bo najpierw maKs sie krecil potem macius kaslal...w Koncu zrobilo sie spokojnie ale ja juz po kilku przebudzeniach mialam dosc.
Do tego nie mam @ a kreci mnie w brzuchu jakbY zaraz mial przyjsc...oczywiscie z mezem stozujemy antyKoncepcje ale po ostatnich sytuacjach u niektorych dziewczyn wcale nie jestem taka pewna czy @ przyjdzie i to mnie stresuje. No nic Wola Twoja Panie...
Przeprasszam Was ze jestem smetna....
Daria- Szkoda ze sie dzidek nie pokazal...pewnie nastepnym razemnajwaznijesze ze wsio ok z dzieckiem
czarna, ja bym porobiła wykresy tempki by wiedzieć czy cykle są owulacyjne, czy progesteron wysoki i jak długa jest faza lutealna.