reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak to czasami bywa truskafffko. a szczegolnie jak sie czegos bardzo pragnie.
ale moze Bog wystawia nas na probe czy jezeli tak bardzo tego pragniemy to jestesmy w stanie poczekac?
ja staram sie ponad rok i widze roznice w moim podejsciu do tego. napewno juz tak bardzo nie przezywam jak na poczatku, gdzie ciagle byl placz po kazdym nieudanym cyklu.
do konca bede wierzyla ze sie uda, bo z dnia na dzien coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze ja nigdy nie przestane marzyc o corce...

reklama
Tasha- dziekuję bardzo :tak: Za wszystko:)

Piranha- ja też tęskniłam:tak: A u Ciebie to jeszcze tyko koło 10 tygodni i zobaczysz swoją królewnę, jak ten czas szybko leci:-)
Aha, Piranha- ja Ciebie też mooooooocno ściskam:) i tak chwile potrzymam :)

Natusia- postaram się być już grzeczna;-)

Marzycielko- doczekasz się na pewno i to pewno już niebawem:)

Ostatnia edycja:
377530_301040956604178_122447781130164_801688_349100656_n.jpg

Gal gdzie sie podziewalas,...TesKnota cie przywiodla...?:)
Swoja droga ja tez juz nie umiem tu nie zagladac:)))))

Mama
- piekna sypialnia bardzo ladne kolory!!!! A z Ciebie to naprawde sliczna babeczKA:))))Sexi mamusia:)))))

Sciskam Was Kochane...Spokojnej Nocy

Czarodziejko- tak własnie, tęsknota mnie przywiała:tak::-)

Ja też już się żegnam, dobrej nocki dla Wszystkich!

witam sie przy porannej herbacie..wstawać babeczki :))
dzieci malują farbami ,podłoga schnie....juz nie wiem który raz myję wodą z octem po tym szpachlowaniu:dry:

Witam przedświątecznie!!!
Mama - ślicznie wyglądasz!!! nie widzę, żeby Ci się cera psuła od tych hormonów!!! działaj kochana w górach i przywieź stamtąd dzieciątko!!!!

Tasha dziekuję;*
psuje się cera ,oj psuje jak tylko zaczynam brać hormony to 2,3 dni później już są wulkany...to zdjęcie zdrobione tydzień po odstawieniu hormonów..
a czy w górach sie uda podziałać to nie wiem bo bedziemy w 1pokoju z dzieciami:-D

tak to czasami bywa truskafffko. a szczegolnie jak sie czegos bardzo pragnie.
ale moze Bog wystawia nas na probe czy jezeli tak bardzo tego pragniemy to jestesmy w stanie poczekac?
ja staram sie ponad rok i widze roznice w moim podejsciu do tego. napewno juz tak bardzo nie przezywam jak na poczatku, gdzie ciagle byl placz po kazdym nieudanym cyklu.
do konca bede wierzyla ze sie uda, bo z dnia na dzien coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze ja nigdy nie przestane marzyc o corce...

Marzycielka AMEN!!!! dokładnie tam myślę-są jednak miesiące ,że bardziej się szarpię i robię nagonkę na owulkę ale generalnie właśnie tak myślę:tak:

Czarodziejka-dzięki blondyneczko kochana :)))

Pirania hahahahaaaa mówisz???no w sumie my "grzeczni"jesteśmy w najczęściej działamy w sypialni:-D

ooo Daria juz jest:)) jak nocka-Nadia pospała ,ząbek "daje żyć"??

Dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt. Mam nadzieję owocnych i żeby nasze jajeczka zaowocowały:-) Ja już na pewno nie wpadnę bo jeszcze pelno roboty do uslyszenia Kochane!!

nie ma czasu kiedy wejsc bo wczoraj placki robilam;/ dzis salatki itp:-p
po tym paracetamolu trochę sie uspokoił ten zab :)
Nadia jeszcze spi a o 11 swiecanka i trzeba jaka malowac;d a nie chce jej obudzić i siedze po ciemku na BB:)
ty 28 w gory a my na wesele :)ale czuje ze zasne na nim:-)bo w tej ciazy jestem senna;d
garfield3.gif

Witam:-)
Ja na chwileczke z zyczeniami...
i uciekam bo nic samo sie nie zrobi....

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych,
pełnych wiary,nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.

reklama
Daria eee,nie zaśniesz-najwyżej bedziecie krócej;)
dobrze,że Mała lepiej po lekach..

właśnie-Bella była na weselichu i się nie pokazała później...
Bella jak było???????

Noemi-cześć :))

Dido i Ciebie witam :)

u nas pada...po wczorajszym słonku śladu nie ma:eek:

Do góry