maggie2205
Fan(ka)
Dzięki Maran-atha, ja Ci życzę natomiast synusia upragnionego, bo póki co to jest taka moja przylepa kochana, typowy syn mamusi
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Widzę że łykasz B-complex(?)
, ale tak jakoś ten czas szybko mi zleciał że teraz to chyba muszę pomyśleć o takiej dla seniorów
Ostatnio tańczyłam na weselu dwa lata temu
ale o syna zawalcze. Jak sie nie uda trudno. Kurde to troche lipa ze Twoj m tak duzo pracuje. Ale najwazniejsze ze ma prace! Moze kiedys sytuacja sie odmieni i bedziecie miec dluuuuuugie wieczory tylko dla siebie 
Teraz postanowilam troche wyluzowac bo przeciez nie mozna dac sie zwariowac. Waham sie tylko czy aby ta soda nie uszkodzi plemnika... takze z tym mam dylemat. A dlaczego moje pH takie niskie? Nie wiem, moze moj organizm nauczyl sie juz zwalczac te suplementy
Wracaj szybko do zdrowia. I bardzo mi przykro ze przeszlas tyle w ciazy. Naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Obys wkrotce miala swoja wymarzona coreczke.
acha i moj m tez zdecydowal sie na wlasna dzialalnosc w zeszlym roku. Wczesniej mielismy wiele zawirowan w zwiazku z jego zyciem zawodowym, teraz wreszcie sytuacja stabilizuje sie z miesiaca na miesiac. Pewnie jeszcze bedzie roznie ale grunt to wiedziec czego sie chce i do tego dazyc.