gorzka.kawa
Fanka BB :)
wybacz, ale Ty jak zwykle swoje.O matko! Nie rób tego, osobiście uważam, ze Julia lepiej brzmi
Autorka nie pyta czy to Ci się „osobiście podoba”, bo jej to nie interesuje.
Pyta, czy można
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wybacz, ale Ty jak zwykle swoje.O matko! Nie rób tego, osobiście uważam, ze Julia lepiej brzmi
A ty nie musisz mi odpisywać jeśli jej się to spodoba lub nie ,to odpisze na moją odpowiedźwybacz, ale Ty jak zwykle swoje.
Autorka nie pyta czy to Ci się „osobiście podoba”, bo jej to nie interesuje.
Pyta, czy można![]()
Przecież Ty celowo wszystko wywołujesz. Gdzie się nie pojawiasz to siany jest zamętA ty nie musisz mi odpisywać jeśli jej się to spodoba lub nie ,to odpisze na moją odpowiedź
Czytanie ze zrozumieniem się kłaniaA ty nie musisz mi odpisywać jeśli jej się to spodoba lub nie ,to odpisze na moją odpowiedź
Znam Dżesikę, więc i pewnie Dżulia by przeszła![]()
Przecież na wakacje miała jechaćPrzecież Ty celowo wszystko wywołujesz. Gdzie się nie pojawiasz to siany jest zamęt![]()
Najlepiej zadzwoń do urzędu stanu cywilnego i zapytaj .Czy można nazwać córeczkę Dżulia, nie Julia? Przez Dż, nie przez J?
A no właśniePrzecież na wakacje miała jechaća my z tłustymi tyłkami będziemy tu siedzieć
![]()
Pewnie karę dostała za bycie niegrzeczną i została w domuA no właśnie
Także super muszą być te wakacje bo ja nie mam zamiaru używać telefonu jak wyjedziemy, jedynie do zdjęć![]()
o jest i onaA ty nie musisz mi odpisywać jeśli jej się to spodoba lub nie ,to odpisze na moją odpowiedź