domowadama
Początkująca w BB
moja znajoma to miała, usnęli jej jeden jajnik i starała się o dziecko aż w końcu się udało 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Oleńka waży 3910g i ma 55cm. 

Właściwie pewność jest tylko przy laparoskopii. Nikt nie będzie w stanie Ci powiedzieć bez tego na 100%. Lekarz może tylko podejrzewać, ze względu na nieudane próby zajścia w ciążę nawet ze stymulacją. Lekarz powinien Cię skierować po tych wszystkich przejściach bez mrugnięcia okiem na laparo...
Co do suwaczka to jeśli wpisałaś dobrą datę to jest dobrze, tylko czasem lekarze na USG różnie wpisują, w zależności od wielkości różnych organów i samego łobuziaka. Ja też tak miałam, że właściwy wiek ciąży to np 12tyg, a wiek łobuza według wielkości główki i innych parametrów 12tyg i 6dni... Zakręcone to jest trochę.