Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pauletka, ważne, zeby było OK, a czy w domku czy w "innym domku" to juz na drugim planie (wiem, łatwo mi mówić - ale to tak na pocieszenie). Trzymajcie sie mocno i wracajcie do zdrówka szybciutko :-*
Pulettko odpoczywajcie sobie i nabierajcie sily. Nie spiesz sie do domu, w szpitalu jestes pod dobra opieka, a niedlugo i tak pewnie bedziesz w domciu. Duzo zdrowka.
h,hi, zapytalam mojego lekarza kiedy bede mogla wrocic do domu, i co uslyszalam w odpowiedzi??zapytal czy az tak mi zle z nimi i stwierdzil, ze tak szybko mnie nie wypisze, bo stazysta sie zakochaltak wiec wesolo tutaj jestpowoli sie nawet chyba przyzywczajam, bo jeststrasznie mila, a nawet rodzinna atmosfera, czasami nawet zapominam ze to klinikaa dzisiaj bylam nawet na dworku, posiedzielismy sobie na laweczce na powietrzu, co prawda tylko 20 min. ale zawsze
Pauletta nie zamartwiaj się!
Przecież jesteś w szpitalu i pomoc masz na miejscu.
A jak się denerwujesz to szkodzi dzidzi. BĘDZIE WSZYSTKO OK
Miłych snów
Tweety