reklama
P
Pauletta
Gość
eh, no czekalam..ale teraz jestem szczesliwa, a zarazem pelna obaw..niedawno ze szpitala wrocilam(anemia)tak wiec zaczelam sie bac, ze cos moze sie nie udac...
a moja siostra??w ogole sie nie odzywa, nie pofatygowala sie nawet, zeby mnie odwiedzic w szpitalu..
tak wiec nie za ciekiawie jest..
buziaki:*
buziaki:*
samotna mama
Fanka BB :)
Wszystko bedzie dobrze! Anemia jest raczej dość "popularna" wśród kobiet w ciąży. Musisz tylko dokładnie wypełnieć zaleceń lekarza i NIEDENERWOWAĆ SIĘ. Co do Twojej siostry ... no cóż już pisałam na ten temat. Zrozumie jak wielką przykrość Ci wyrządziła jak sama będzie w ciąży. Wiadomo że każda kobieta w ciąży potrzebuje podpory, pociechy ... a szczególnie kobieta która wcześniej straciła wyczekiwane dzieciątko. Może to strasznie zabrzmi ale staraj się unikać siostry, niech nie psuje Ci radosci oczekiwania na Twoje maleństwo.
P
Pauletta
Gość
Pytia:tak, tak, juz jest lepiej
dostałam tableteczki i zalecenia, ze mam sie niczym nie denerwowac i jak najwiecej odpoczywac, spacery na swierzym powietrzu, byle nie w najwiekszym upale...
a co do siosry, to ciezko mi jej unikac, bo razem mieszkamy..le siedze sobie u siebie w pokoju, a poza tym jak najczesciej staram sie wychodzic z domu, zeby sie z nia nie spotykac. nie bede psuła sobie radości z oczekiwania na maleństwo przez humorysiostry! co prawda myslalam, ze bede mogla na nia liczyc, ale juz pozbyłam sie złudzen!mam w koncu wsoaniałego faceta, przyjaciól i rodzicow, ktorzy zawsze sa ze mna i moge na nich polegac!
no i oczywiście mam Was drogie dziewczynki, bardzo dziekuje za wsparcie i dobre słowa
trzymajcie sie ciepluchno
a co do siosry, to ciezko mi jej unikac, bo razem mieszkamy..le siedze sobie u siebie w pokoju, a poza tym jak najczesciej staram sie wychodzic z domu, zeby sie z nia nie spotykac. nie bede psuła sobie radości z oczekiwania na maleństwo przez humorysiostry! co prawda myslalam, ze bede mogla na nia liczyc, ale juz pozbyłam sie złudzen!mam w koncu wsoaniałego faceta, przyjaciól i rodzicow, ktorzy zawsze sa ze mna i moge na nich polegac!
no i oczywiście mam Was drogie dziewczynki, bardzo dziekuje za wsparcie i dobre słowa
trzymajcie sie ciepluchno
P
Pauletta
Gość
ja tez sie ciesze
planujmy nawet jakis wypad nad morze, no ale jeszcze nie teraz, jak dobrze pojdzie to w sierpniu
w koncu mi sie nalezy troszke odpoczynku
trzymajcie sie cieplutko
p.s. a w pazdzierniku slub
)juz nie moge sie doczekac!!!
trzymajcie sie cieplutko
p.s. a w pazdzierniku slub
P
Pauletta
Gość
juz nie moge się doczkać tego wyjazdu, spacerki na plazy, brzegiem morza, tylko we dwoje (heh, jednak nie we dwoje)zachody slonca..
mam nadzieje, ze moj gin. nie bedzie mial zadnych przeciwskazac co do tego wyjazdu, bo juz sie nastawilam na odpoczynek.wiec licze ze bedie ok
reklama
Podziel się: